Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Πούτιν: Το 2016 θα καταστρέψω τους Illuminati


Κατά τη διάρκεια του Χριστουγεννιάτικου γεύματος στο Κρεμλίνο, ο Πούτιν κατηγόρησε τη βασίλισσα Ελισάβετ, την αείμνηστη βασιλομήτωρα, τον πρίγκιπα Φίλιππο και τον πρίγκιπα Κάρολο για την οργάνωση της δολοφονίας της πριγκίπισσας Νταϊάνα, μέσω της MI6 στο Παρίσι.

Μάλιστα, όπως αναφέρει, μετά την ομιλία του στο τηλέφωνο με τον Elton John τον περασμένο μήνα, σιγουρεύτηκε ότι η βασιλική οικογένεια έχει αίμα στα χέρια της.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν μια διαρκής απειλή για το διεφθαρμένο βρετανικό κατεστημένο, γιατί ήξερε πάρα πολλά για την σχέση της Βασιλικής οικογένειας με τους Illuminati, δήλωσε ο Πούτιν.

Ο Πούτιν ορκίζεται να καταστρέψει τους Illuminati μέσα στο 2016 και κρατώντας τα δάκρυα του σηκώθηκε από το τραπέζι λέγοντας:

«Τώρα είμαι έτοιμος να αποκαλύψω τα στοιχεία αυτής της συγκλονιστικής αλήθειας στον κόσμο..» Και αφήνοντας πίσω το ποτό του στο τραπέζι, προειδοποίησε: «Το πρόσωπο που κάθεται στο παλάτι του Μπάκιγχαμ δεν είναι αθώο … Είναι η ενσάρκωση του διαβόλου. Όλη η οικογένεια είναι σάπια και πρέπει να καταργηθεί».

Σύμφωνα με έναν από τους παρόντες δημοσιογράφους, ο κόσμος μετά από αυτά που άκουσε από το στόμα του Πούτιν, άρχισε να ξεσπά σε χειροκροτήματα… Στη Ρωσία ο κόσμος έχει ονομάσει τον Πούτιν ως «The Illuminati Killer’ in Moscow«!

Πηγή: http://www.pronews.gr

Έχω μόνο μια ένσταση... τα Χριστούγεννα δεν ήρθαν ακόμα στη Ρωσία αφού οι Ρώσοι είναι με το παλαιό ημερολόγιο οπότε στις 7 Ιανουαρίου θα γιορτάσουν τη γέννηση του Χριστού, οπότε υπάρχει μια ανακρίβεια στο παρόν άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.