Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

ΥΠΗΡΞΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ


Οι επιθέσεις του Παρισιού ήταν τρομοκρατικά χτυπήματα των Illuminati για να επιβληθούν σταδιακά σε ολόκληρο τον πλανήτη συνθήκες στρατιωτικού νόμου.

Αυτός ο τρόπος εκφοβισμού των λαών από τα όργανα του Σαμαέλ είναι ο πιό πετυχημένος για την προετοιμασία των γκοίμ σχετικά με την επερχόμενη χούντα του Αντιχρίστου.

Μια ακόμη στημένη επίθεση από τους ίδιους ενορχηστρωτές η οποία σχεδιάστηκε για να τρομάξει τον απλό πολίτη στη Γαλλία και παντού, αλλά και για να δαιμονοποιήσουν το Ισλάμ ως υπεύθυνο για αυτές τις επιθέσεις.

Προχθές, ενα δημοσίευμα της Sunday Times ανέφερε ότι, οι αρχές στο Λονδίνο προετοιμάζονται για «έως και δέκα ταυτόχρονες τρομοκρατικές επιθέσεις».

Οι ειδικές δυνάμεις ( SAS ) του βρετανικού στρατού και η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου υποβάλλονται σε κατάρτιση που θα τους βοηθήσει να αντιμετωπίσουν πολλαπλάσιες επιθέσεις μετά από τη σφαγή στο Παρίσι.

«Χρησιμοποιούμε ειδικά πλάνα για τρεις ταυτόχρονες επιθέσεις, αλλά το Παρίσι έχει δείξει ότι θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για περισσότερες», είπε ένας ανώνυμος υπουργός στην εφημερίδα.

Ο στρατός είναι επίσης προφανώς έτοιμος να παρέμβει για να βοηθήσει, με την αντιτρομοκρατική μονάδα εξουδετέρωσης βομβών.

Ένας ύποπτος για επίθεση στο Παρίσι, ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ συνελήφθη στο Βέλγιο την Παρασκευή.

Οι πρώτες δηλώσεις εκ μέρους του Σαλάχ Αμπντεσλάμ 4 ημέρες πρίν ήταν ότι ήθελε να πάει στο Σταντ ντε Φρανς κι επρόκειτο να ανατιναχθεί, όμως δεν το έκανε.

Η άλλη πληροφορία ήταν ότι ήταν έτοιμος να ξανακάνει κάτι στις Βρυξέλλες», ανέφερε ο Βέλγος ΥΠΕΣ, κατά τη διάρκεια ενός διεθνούς συμποσίου που οργανώθηκε στις Βρυξέλλες από το αμερικανικό ινστιτούτο German Marshall Fund, σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου που εκδόθηκε.

Οπως διαπιστώσατε κι εσείς από τις πληροφορίες που δημοσιεύσαμε στην Αθέατη γνώση, οχι μόνο ήταν προσχεδιασμένο το τρομοκρατικό χτύπημα αλλά και το γνώριζαν 4 ημέρες πρίν.

Οι λαθροεισβολείς που διαμένουν στην Ελλάδα αλλά κι αυτοί που αναμένεται να έρθουν θα παραμείνουν ες αεί. Τώρα και με αφορμή το τρομοκρατικό χτύπημα, καμία χώρα δεν πρόκειται να ανοίξει τα σύνορα της για να παραλάβει την λαθροσαπίλα που έχει εγκλωβίσει η συγκυβέρνηση Σύριζα - Ανέλ.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.