Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Ποιος Βρίσκεται Πίσω από τους Τρομοκράτες που Καταστρέφουν την Συρία


ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ….

«Πολλές χώρες στη Μέση Ανατολή και τη Δύση, μεταξύ αυτών η Σαουδική Αραβία, το Κατάρ, η Τουρκία, η Γαλλία και η Μεγάλη Βρετανία, προσπαθούν να καταστρέψουν τις υποδομές και την οικονομία της Συρίας. Και εξοπλίζουν τους τρομοκράτες στη χώρα επειδή δεν έχουν καμία επιθυμία να δουν να προχωρά μια πολιτική διευθέτηση», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Πρωθυπουργός της Συρίας, Wael Nader Al-Halqi.

Ο Σύριος πολιτικός είπε πως αντί να βοηθήσουν στην επίλυση της κρίσης, οι χώρες αυτές εξοπλίζουν τους τρομοκράτες και στέλνουν στρατό…

«Οι συμφωνίες που έχουν συναφθεί μεταξύ της Ρωσίας και των Ηνωμένων Πολιτειών για παύση των εχθροπραξιών ή κατάπαυσης του πυρός, παραβιάζονται. Στο τέλος βλέπουμε ότι η Σαουδική Αραβία, η Τουρκία και το Κατάρ, καθώς και δυτικές χώρες όπως η Μεγάλη Βρετανία και η Γαλλία δεν έχουν καμία πραγματική επιθυμία να προχωρήσει η διαδικασία της πολιτικής διευθέτησης στη Συρία προς τα εμπρός», δήλωσε ο Halqi.

Ο Σύριος πρωθυπουργός τόνισε ότι είναι «ακριβώς το αντίθετο, αφού βοηθούν στην κλιμάκωση της δραστηριότητας και τον εξοπλισμό τρομοκρατών. Κατά την τελευταία εβδομάδα, περισσότεροι από 5.000 στρατιώτες διέσχισαν τα σύνορα με την Τουρκία στις επαρχίες Χαλέπι και Ιντλίμπ».

Ο Al-Halqi είπε ότι οι ομάδες των χωρών που προσπαθούν να φέρουν τη Συρία στα γόνατά του με την καταστροφή των υποδομών και της οικονομίας.

«Την ίδια στιγμή οι χώρες αυτές προσπαθούν να συντρίψει ακόμη περισσότερο την υποδομή, να καταστρέψουν τις οικονομικές δυνατότητες του συριακού λαού, και να φέρουν τη Συρία προς τα κάτω με την ιδιότητα του αποτυχημένου κράτους» δήλωσε ο Al-Haqi.

Ο πρωθυπουργός είπε ότι χάρη στη Ρωσία και τoν συριακό στρατό, ματαιώθηκε η προσπάθεια της Δύσης και των χωρών της Μέσης Ανατολής να κάνουν τη Συρία ένα αποτυχημένο κράτος.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.