Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Ο Κάμερον βάζει τέλος στις προσδοκίες των απελπισμένων Ευρωπαίων - Οριστική η έξοδος


Δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα, σύμφωνα με τον Βρετανό πρωθυπουργό.

Την ώρα που σε όλη τη χώρα μαζεύονται υπογραφές προκειμένου να διεξαχθεί νέο δημοψήφισμα, ο πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον έρχεται να βάλει τέλος σε σενάρια νέου δημοψηφίσματος και παραμονής της τελευταίας στιγμής για τη Μ.Βρετανία.

Το θέμα με τις υπογραφές μάλιστα έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις στο νησί, καθώς δημοσιεύματα εφημερίδων και κυβερνητικές πηγές κάνουν λόγο για αμφιβόλου ποιότητας και γνησιότητας υπογραφές, που έχουν συλλεχθεί τις τελευταίες μέρες από τους υποστηριχτές του Bremain. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που χρησιμοποιήθηκαν και υπογραφές ανηλίκων, προκειμένου να ανεβεί σημαντικά ο αριθμός των υπογραφών. Πλέον οι ισχυρισμοί των φιλοευρωπαϊστών ότι κατέχουν τουλάχιστον 3.000.000 έγκυρες υπογραφές τίθενται σε μεγάλη αμφισβήτηση, όπως εξάλλου και η ίδια η πορεία της χώρας που μπαίνει σε μία άκρως αβέβαιη και ασταθής εποχής. 
 
Πηγή: http://www.el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.