Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

“ΘΑΝΑΤΩΝΟΥΝ” ΤΗΝ ΚΛΙΝΤΟΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ


Έγραφα στο άρθρο μου “Σενάρια κοινοβουλευτικής ανωμαλίας” της περασμένης Κυριακής (11 Σεπτεμβρίου 2016) στην Ελεύθερη Ώρα, ότι στην περίοδο των Μνημονίων, τάχατες δημοκρατικά, οι δανειστές μας ανεβοκατεβάζουν Πρωθυπουργούς και κυβερνήσεις.

Το μέγιστο της διάρκειάς τους, τα δυο χρόνια. Γιατί, από ότι έχει φανεί και στην πράξη, τόσο χρειάζεται κάθε φορά ο ευνουχισμένος λαός μας προκειμένου να καταλάβει ότι, όπως ο Παπανδρέου, όπως ο Σαμαράς, έτσι και ο Τσίπρας όχι μόνο τον κορόιδεψαν με ασύστολα προεκλογικά ψεύδη, αλλά ο κάθε επόμενος του αφαιρούσε πολλά περισσότερα από αυτά που του είχε αφαιρέσει ο προηγούμενος.

Αυτήν την τακτική ακολουθούν οι δυνάστες δανειστές μας, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα χρήματα που μας “δανείζουν”.

Και από τη στιγμή, που μόλις τον κάθε Πρωθυπουργό τον παίρνει χαμπάρι ο ελληνικός λαός με τα αντιλαϊκά μέτρα που παίρνει εις βάρος του, τότε αυτοί δρομολογούν τον νέο Πρωθυπουργό για να κομίσει στους ιθαγενείς τα νέα καθρεφτάκια!!

Ο Γιώργος Παπανδρέου επιβεβαίωσε τις συνάξεις της “Αγίας Τριάδας της Ραφήνας”.

Έγραφα επίσης (το έχω αναφέρει κι άλλες φορές στο παρελθόν) ότι, ο Προκόπης Παυλόπουλος ήταν επιλογή – εντολή του Κώστα Καραμανλή για την Προεδρεία της Δημοκρατίας.

Από τη στιγμή που εκείνη τη χρονική στιγμή δεν μπορούσε ο ίδιος να αναλάβει ΠτΔ.

Επέλεξε λοιπόν, τον στενότερο – πιστό συνεργάτη του για να αναλάβει ΠτΔ, στο πλαίσιο της “συμφωνίας” στήριξης του Αλέξη Τσίπρα από τον ίδιο (Κώστα Καραμανλή).

Είχα επίσης, παρουσιάζει σε ρεπορτάζ μου σε δυο Κυριακάτικα φύλλα της Ελεύθερης Ώρας τον Ιούνιο του 2016, τις απολύτως μυστικές – τακτικότατες – συναντήσεις των Τσίπρα, Παυλόπουλου, Καραμανλή, στο σπίτι του τελευταίου στη Ραφήνα.

Όταν ονόμασα τις συναντήσεις αυτές, ως συναντήσεις της “Αγίας Τριάδας της Ραφήνας”. Ρεπορτάζ που ουδέποτε αμφισβητήθηκε…

Αυτό το ακριβέστατο ρεπορτάζ μου, ήλθε να επιβεβαιώσει ο Γιώργος Παπανδρέου σε συνέντευξη που παραχώρησε στη RealNewsτην Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016.

Όταν, στην πρώτη σελίδα με φωτογραφία του πρώην Πρωθυπουργού αναφερόταν: “Υπόγεια συνεργασία Τσίπρα – Καραμανλή, ο κόσμος το έχει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι”.


Η επιστροφή του Κώστα Καραμανλή.

Γι΄ αυτό, ο Κώστας Καραμανλής επιζητά την μακροημέρευση του Αλέξη Τσίπρα στην Εξουσία, για να ελπίζει για τη δική του “μεγάλη” επιστροφή. Που δεν μπορεί να γίνει, ούτε διά μέσω νέας Προεδρίας στη ΝΔ ή της ιδρύσεως νέου κόμματος. Μπορεί όμως να γίνει μέσω της Προεδρίας της Δημοκρατίας…
Όταν βεβαίως – βεβαίως, ο Προκόπης Παυλόπουλος ενδεχομένως να δηλώσει ξαφνικά, ανήκεστο βλάβη της υγείας του και αποχωρώντας από την ΠτΔ θα αναλάβει Πρόεδρος αυτής ο “μεγάλος” πολιτικός άνδρας, ο Κώστας Καραμανλής.

Αυτά τα διαβολικά σενάρια απεργάζεται η “Αγία Τριάδα της Ραφήνας”.

Και σε τούτον εδώ τον τόπο όλα γίνονται!!


Η επιστροφή της Βασιλείας.

Έγραφα επίσης, στο άρθρο μου “Σενάρια κοινοβουλευτικής ανωμαλίας” της Κυριακής 11 Σεπτεμβρίου 2016 στην Ελεύθερη Ώρα: “ρώτησαν τον τέως Βασιλιά γι΄αυτά τα σενάρια πολιτικής ανωμαλίας”;

Και το ερώτημα δεν ήταν καθόλου μα καθόλου ρητορικό. Ήταν και είναι απολύτως ουσιαστικό. Γιατί, θα ενθυμίστε ότι πρώτοι εμείς δημοσιεύσαμε τα σενάρια επιστροφής της Βασιλείας στην Ελλάδα.

Μόνο εμείς γράψαμε ότι αυτό θα γίνει με Δημοψήφισμα, που λίγες ημέρες μετά, το πρωτοσέλιδο της ΕΩ το επιβεβαίωσε ο Κωνσταντίνος στη συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και στους δημοσιογράφους Παπαχελά – Κοσιώνη.

Όταν τον αποκάλεσαν Μεγαλειότατο και όταν ξεκίνησε ο κ. Παπαχελάς τη συνέντευξη, λέγοντας στον Κωνσταντίνο: “Βλέπουμε τον τελευταίο καιρό κρεμασμένες στα μανταλάκια των περιπτέρων τις εφημερίδες που μιλούν για εσάς…”.

Όμως, ο πονηρούλης ο Αλέξης Παπαχελάς (ο μόνος δημοσιογράφος που μετείχε συνεδριάσεως της λέσχης Μπίλντερμπεργκ) δεν είπε ότι στα μανταλάκια των περιπτέρων έβλεπε μόνο – την εποχή εκείνη – την Ελεύθερη Ώρα. Η οποία μιλούσε για την “αποφασισμένη” επιστροφή της Βασιλείας στην Ελλάδα.

Την επιστροφή την επιβάλουν “φίλιες δυνάμεις”.

Στη συνέχεια τα ΜΜΕ ασχολούνται με αυτήν την επιστροφή.

Κανένα όμως Μέσο δεν έγραψε αυτό που έχω γράψει πολλές φορές.

Ότι πιεζόμενος ο Αλέξης Τσίπρας από υψηλά κέντρα αποφάσεων, τα οποία χαρακτήρισα ως “φίλιες δυνάμεις” (ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο) επιβάλουν αυτήν την επιστροφή.

Φέρνοντας πολλά παραδείγματα από κινήσεις και κουβέντες κυβερνητικών παραγόντων, οι οποίοι διακριτικά στρώνουν το χαλί της επιστροφής και που εν τέλει με επιβεβαιώνουν.

Ωστόσο, το σπουδαίο είναι ότι στις “φίλιες δυνάμεις” προστέθηκε και η Ρωσία.


Έστησαν άγαλμα της Βασίλισσας Όλγας στη Θεσσαλονίκη.

Από εκεί που πολλοί “προοδευτικοί” σε αυτόν εδώ τον τόπο έβγαζαν σπυράκια στο κορμί τους και αφρούς από το στόμα τους όταν μιλούσαν απαξιωτικά για τη Βασιλεία, για τον Γκλύξμπουργκ, για τον DeGreciaκαι όλα τα άλλα συναφή, σήμερα στήνουν άγαλμα της Βασίλισσας Όλγας στη Θεσσαλονίκη και ευλαβικά κλίνουν την κεφαλή τους μπροστά στο άγαλμα.

Και μη μου πείτε πως είναι τυχαία αυτή η τοποθέτηση του αγάλματος στη Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα:

Με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου της Πόλεως, στο πλαίσιο του έτους “Ελλάδα – Ρωσία 2016” αποφασίσθηκε η τοποθέτηση του αγάλματος της Βασίλισσας Όλγας (10 Σεπτεμβρίου).

Παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης!!
Τι;;;
Δεν ακούσατε;;;
Ναι, ο “προοδευτικός” Δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης!!

Ο οποίος μπρος στις “προοδευτικές αντιδράσεις” δήλωσε: “Με τίποτε ένα άγαλμα δεν μπορεί να θεωρηθεί επικίνδυνο για το δημοκρατικό μας πολίτευμα. Έλεος”…

Αυτό λέμε και εμείς!! Σεβασμός στους Θεσμούς, τους περασμένους, τους νυν και τους επόμενους!!

Ωστόσο, δεν μας ξεκαθάρισε ο κ. Μπουτάρης, αν εννοούσε με “το δημοκρατικό μας πολίτευμα”, την σημερινή Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία ή την Βασιλευόμενη;;;

Άπαντες απέδωσαν τιμές.

Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος:
Η “αριστερή” κυβέρνηση διά της εκπροσώπου της, υφυπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας – Θράκης), Βουλευτής Σερρών των ΑΝΕΛ, Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά.

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.
Βέβαια ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.
Όλο το φάσμα της πολιτικής νομενκλατούρας της χώρας υποταγμένο στις “εντολές”…


Ο Σαββίδης σέρνει το άρμα.

Η Πανρωσική Στρατιωτική - Ιστορική Ένωση “αποφάσισε” να χρηματοδοτήσει τη φιλοτέχνηση του αγάλματος της Βασίλισσας Όλγας και να το δωρίσει στον Δήμο.

Ως εκ τούτου παραβρέθηκε στην εκδήλωση, για το ενδυνάμωμα της Ελληνορωσικής φιλίας - όπως είπε – ο αναπληρωτής Πρωθυπουργός της ρωσικής Ομοσπονδίας, Αρκάντι Ντβορκόβιτς καθώς και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας ελληνικών κοινοτήτων Ρωσίας, Ιβάν Σαββίδης.

Έτσι, αποκαλύφθηκε ότι στις “φίλιες δυνάμεις” επιστροφής της Βασιλείας στην Ελλάδα προστέθηκε και ο Πούτιν της Ρωσίας. Αμφιβάλλει κάποιος ότι όλα αυτά δεν είναι τυχαία;
 
 
Ο Σαββίδης πρώτος επιλαχών στις τηλεοπτικές άδειες.

Μπορεί ο Ιβάν Σαββίδης να έκανε πρόταση αγοράς του Alpha, ωστόσο παραμένει πρώτος επιλαχών στην διαδικασία παροχής των Πανελλήνιων τηλεοπτικών αδειών.

Όπερ σημαίνει ότι, εάν για τον Α ή Β λόγο, ένεκα των δικαστικών περιπετειών του Βαγγέλη Μαρινάκη, εκπέσει η μια άδεια, αυτή θα βρεθεί στα χέρια του Σαββίδη.


Έτσι, ο “βασιλικός” Μαρινάκης θα αντικατασταθεί από τον επίσης “βασιλικό” Σαββίδη!! Τι είπατε, δεν άκουσα;;;


Η Χίλαρη Κλίντον και η “πνευμονία” της.
Στον πλανήτη ξημερώνει μια άλλη μέρα.
Στην οποία δεν πρέπει να υπάρχει η Χίλαρη Κλίντον. Της ΝΤΠ, της Παγκοσμιοποίησης, του Σόρου, του Ροκφέλερ, του Ρότσιλντ.

Οι οποίοι εξ όσων φαίνεται χάνουν το “παιχνίδι”. Η επιβεβαίωση θα έρθει στις 8 Νοεμβρίου εάν στις Προεδρικές εκλογές επικρατήσει ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο “συνομιλητής” του Πούτιν. Μέχρι τότε ο πόλεμος μαίνεται…
Όμως, ο “αιφνίδιος θάνατος” της Χίλαρυ Κλίντον σηματοδοτεί τις ραγδαίες εξελίξεις στον Πλανήτη…

Είδομεν… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.