Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Άμεση εφαρμογή της κλιματικής συμφωνίας των Παρισίων ζητά η Νέα Τάξη


Βιάζονται οι παγκοσμιοποιητές της Νέας Τάξης, προκειμένου η συμφωνία για την δήθεν Κλιματική Αλλαγή στο Παρίσι να επικυρωθεί μαζικά και να εφαρμοστεί στο τελικό της στάδιο η Ατζέντα 21 με το βλέμμα στην εγκαθίδρυση παγκόσμιας «οικολογικής» δικτατορίας.

Εκπρόσωποι 31 κρατών παρέδωσαν στον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν, επικυρωμένο το έγγραφο της Συμφωνίας των Παρισίων για την κλιματική αλλαγή, σε ειδική τελετή στην Νέα Υόρκη.

Ο ΓΓ του ΟΗΕ, από την πλευρά του τόνισε την ανάγκη εφαρμογής της συμφωνίας οπωσδήποτε μέσα στο 2016.

Το ίδιο τόνισε και ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, Τζον Κέρι, ο οποίος «επιτέθηκε» εμμέσως στον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος, ως εκλεκτός της δεξιόστροφης Παλαιάς Τάξης, ξεμπροστιάζει με στοιχεία την απάτη της υπερθέρμανσης, ενώ έχει υποσχεθεί να καταργήσει την «πράσινη» φορολογία του Ομπάμα.

Μέχρι σήμερα, συνολικά 60 χώρες, που υποτίθεται αντιπροσωπεύουν, όπως ανακοινώνεται, το 47,5% των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, έχουν επικυρώσει την συνθήκη.

Πλέον για να τεθεί σε ισχύ, απομένει το «πράσινο φως» από χώρες- κλειδιά, όπως η Γαλλία και ο Καναδάς, ώστε να ξεπεραστεί και το όριο του 55%.

«Έχουμε περάσει με επιτυχία ένα από τα δυο όρια. Ξεπεράσαμε κατά πολύ τις 55 χώρες. Τώρα ας δουλέψουμε σκληρά για το 7,5% του ποσοστού των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου που υπολείπεται», δήλωσε ο Μπαν Κι Μουν.

Πριν από λίγες εβδομάδες, ΗΠΑ και Κίνα, οι δύο χώρες ευθύνονται για το 40% των εκπομπών αερίων, ανακοίνωσαν από κοινού την κύρωση της συμφωνίας.

Στην Ελλάδα, το σχέδιο νόμου για την κύρωση της Συμφωνίας των Παρισίων κατατέθηκε την Τρίτη στην Βουλή.

Επισημαίνεται ότι η Συμφωνία των Παρισίων θα τεθεί σε ισχύ μόνο εφ’ όσον, τουλάχιστον 55 χώρες, που θα αντιπροσωπεύουν τουλάχιστον το 55% των παγκόσμιων εκπομπών, έχουν καταθέσει στον ΟΗΕ τα έγγραφα επικύρωσης της.

Ως εκ τούτου η Νέα Τάξη τρέχει και δεν φτάνει.

Σε αυτή την κατεύθυνση ξεκίνησε εκ νέου προπαγάνδα τρόμου με το λίωσιμο των πάγων στην Αρκτική, το οποίο απειλεί δήθεν την παγκόσμια κοινότητα.

Θυμηθείτε:

«Αρνητές της Κλιματικής Αλλαγής» - Έρχονται φυλακίσεις

Πηγή: http://www.liakonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.