Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

ΡΗΤΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!!!


Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν διέταξε σήμερα τις μυστικές υπηρεσίες της χώρας του να ενισχύσουν τα μέτρα ασφαλείας στην Ρωσία και στο εξωτερικό, μία ημέρα μετά την δολοφονία του πρεσβευτή της Ρωσίας στην Άγκυρα από έναν Τούρκο αστυνομικό.

«Ζητώ από τις υπηρεσίες ασφαλείας να λάβουν πρόσθετα μέτρα για να εγγυηθούν την ασφάλεια στο εσωτερικό της Ρωσίας και στο εξωτερικό, να ενισχύσουν τα μέτρα ασφαλείας που εφαρμόζονται στους ρωσικούς οργανισμούς στο εξωτερικό και των συνεργατών τους» δήλωσε ο επικεφαλής του ρωσικού κράτους, όπως μετέδωσαν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

«Σας ζητάω επίσης να εντατικοποιήσετε τη συνεργασία με την μυστικές υπηρεσίες ξένων χωρών» πρόσθεσε ο Βλαντίμιρ Πούτιν, που μίλησε ενώπιον αξιωματούχων των μυστικών υπηρεσιών της χώρας του με αφορμή την Ημέρα των Υπηρεσιών Πληροφοριών.

Η δολοφονία του Ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα μας πονάει ιδιαίτερα, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος Πούτιν μιλώντας σε μια άλλη εκδήλωση που έγινε στη επέτειο των εργαζομένων στους οργανισμούς κρατικής ασφάλειας της χώρας.

Νωρίτερα, ο υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, μετά τη συνάντηση με τους ομολόγους του από την Τουρκία και το Ιράν ανέφερε ότι θα πάει προσωπικά στο αεροδρόμιο για να υποδεχτεί τη σορό του πρέσβη, Αντρέι Κάρλοφ .

Η τραγωδία αυτή για άλλη μια φορά μας πείθει πως πρέπει με την μεγαλύτερη δυνατή ορμή να εργαστούμε για τη δημιουργία ενός διεθνούς αντιτρομοκρατικού μετώπου , τόνισε ο Λαβρόφ.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.