Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Σ.Καλεντερίδης: Θεόσταλτο για την Ελλάδα το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Τουρκία

«Θεόσταλτο» χαρακτήρισε το αποτέλεσμα του τουρκικού δημοψηφίσματος, ο γνωστός αναλυτής, συγγραφέας και αρθρογράφος Σάββας Καλεντερίδης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Αυτό θα οδηγήσει σε ένα κλίμα εσωστρέφειας το επόμενο διάστημα, αμφισβήτησης του Ερντογάν. Όσο πιο πολύ αμφισβητείται τόσο πιο επιθετικός γίνεται στο εσωτερικό αλλά και στην Ευρωπαϊκή Ένωση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καλεντερίδης και πρόσθεσε ότι «Η Ελλάδα δεν είναι στις προτεραιότητές του, αλλά φυσικά πάντα θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οτιδήποτε συμβεί στα σύνορά μας».

«Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε εάν θα συνεχιστεί η απώλεια δύναμης και η αιμορραγία του Ερντογάν ή αν θα κατορθώσει να ανακτήσει τη δύναμη που έχασε», τόνισε.

Ο κ. Καλεντερίδης έκανε λόγο για ήττα του Τούρκου Προέδρου, παρά την οριακή επικράτηση του «Ναι» στο δημοψήφισμα, ενώ εκτίμησε ότι τις επόμενες ημέρες θα αποδειχτεί και το μέγεθος της νοθείας κατά την εκλογική διαδικασία.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.