Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Οι Αμερικανοί αλλάζουν την τακτική τους για το ISIS

Ο υπουργός Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζέιμς Ματίς, δήλωσε ότι η Συμμαχία που βρίσκεται υπό την ηγεσία των ΗΠΑ, αλλάζει την τακτική της στον αγώνα κατά του ‘Ισλαμικού κράτους’, γράφει ισραηλινό δημοσίευμα.

Ο Ματίς σε συνέντευξή του στο CBS δήλωσε ότι «η Συμμαχία έχει, ήδη, εγκαταλείψει την εξαντλητική τακτική που ακολουθούσε για την απώθηση των τρομοκρατών του ISIS από τη μία θέση στην άλλη του Ιράκ και τη Συρία και μεταβαίνει σε μια στρατηγική περικύκλωσής και καταστροφής τους».
Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Συνασπισμός δεν προτίθεται να αφήσει τους μαχητές του ISIS, που είναι από άλλες χώρες να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

Ο επικεφαλής του Πενταγώνου επανέλαβε, επίσης, ότι θα ακολουθείται η τακτική περικύκλωσης και εξόντωσής τους.

«Αυτό θα είναι το κύριο σημείο της Συμμαχίας», είπε.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.