Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Δείτε πως "μαγείρευαν" εδώ και δεκαετίες οι Αμερικανοί τα στοιχεία για το κλίμα!



Του Άρη Δημόπουλου

Τουλάχιστον μία με δύο γενιές έχουν γαλουχηθεί από τα πρώτα κιόλας χρόνια της ζωής τους με την "καραμέλα" της υπερθέρμανσης του πλανήτη, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει σχεδόν αντικατασταθεί από τον γενικό όρο "κλιματική αλλαγή".

Μία νέα μεγάλη απάτη που κρατάει ήδη από τη δεκαετία του 90', εμπλέκει τους Αμερικανούς μετεωρολόγους - κλιματολόγους, σε ένα άνευ προηγουμένου σκάνδαλο με σκοπό την προώθηση της θεωρίας της κλιματικής αλλαγής.

Στην παρακάτω φωτογραφία που έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο, φαίνεται ολοκάθαρα το..."μαγείρεμα" των μετεωρολόγων της NOAA (Αμερικανικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας) την δεκαετία του 1990, που όχι μόνο ανέβασαν εξ επίτηδες τις θερμοκρασιακές τιμές, αλλά κατά περιόδους απέκρυπταν την πτώση που λάμβανε χώρα!


Το μπλε βασίζεται στα ακατέργαστα δεδομένα από τους μετεωρολογικούς σταθμούς σε κάθε μία από τις ΗΠΑ από το 1990 μέχρι σήμερα, γεγονός που δείχνει σαφώς μια τάση προς τα κάτω , δηλαδή την ψύξη του πλανήτη και όχι την υπερθέρμανσή του.

Το κόκκινο αντιθέτως είναι αυτό που δείχνουν τα δεδομένα από αυτούς τους ίδιους σταθμούς, αμέσως μετά την κατάλληλη...επεξεργασία των Αμερικανών μετεωρολόγων. Τώρα, αντί της ψύξης, δείχνει αύξηση της θερμοκρασίας.

Οι Αμερικανοί επιστήμονες που έπρεπε διακαώς να ακολουθήσουν τις "άνωθεν εντολές", επί της ουσίας είχαν ένα ακόμη πιο δύσκολο έργο, καθώς οι πραγματικές τιμές από τη δεκαετία του 90' και μετά αποτυπώνουν μία ελαφριά πτώση της παγκόσμιας θερμοκρασίας, σχεδόν κατά 1 βαθμό Κελσίου!

Μάλιστα το USHCN - το Ιστορικό Δίκτυο Κλιματολογίας των Ηνωμένων Πολιτειών, το οποίο διατηρείται από την Εθνική Ωκεανική και Ατμοσφαιρική Διοίκηση - έχει "χάσει" από το 1990 τα πραγματικά δεδομένα της θερμοκρασίας αντικαθιστώντας τα με τα πλασματικά στοιχεία που απλά προστέθηκαν αργότερα από τους "έγκριτους επιστήμονες".

Άλλη μία απόδειξη -ή τραγικό λάθος θα μπορούσε να πει κανείς- της ψευτο-υπερθέρμανσης, είναι ότι η ίδια η ΝΟΑΑ μέχρι το το 1989 ουδέποτε είχε αναφερθεί σε υπερθέρμανση του πλανήτη, κάτι το οποίο βλέπουμε και σε σχετικό άρθρο των New York Times.

 
Πηγή: http://www.el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.