Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Η Ισραηλινή Υπουργός Δικαιοσύνης εκτοξεύει απειλές θανάτου κατά του Πούτιν!


Η Αγιελέτ Σάκεντ (Ayelet Shaked) είχε ήδη προτείνει τη μαζική δολοφονία Παλαιστίνιων μητέρων και των παιδιών τους

Kevin Barrett, Veterans Today (ΗΠΑ) 

«Αν ο Πούτιν θέλει να επιβιώσει, είναι καλύτερο να κάνει αυτό που του λέει το Ισραήλ».
Αυτά είναι τα λόγια της Αγιελέτ Σάκεντ, της Ισραηλινής Υπουργού Δικαιοσύνης, που είναι γνωστή ως υπέρμαχη της εξόντωσης των Παλαιστίνιων παιδιών (τα αποκαλεί τα «μικρά φίδια») και των μητέρων που τα φέρουν.

Προφανώς, ο Saker έχει δίκιο να λέει ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει μια πολύ επικίνδυνη κλιμάκωση στη Συρία . «Οι Ισραηλινοί καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλίσουν ότι το σχέδιό Oded Yinon τους, το οποίο είναι να διαλύσει τη Συρία σε κομμάτια, δεν εκτροχιάζει εντελώς. Και, για τη μεγάλη ντροπή της Αμερικής, ο Τραμπ και ο αμερικανικός στρατός ενεργούν σαν τις μαριονέτες του Νετανιάχου.

Η Ρωσία, η Συρία και το Ιράν κερδίζουν. Το Ισραήλ είναι ο μεγάλος ηττημένος. Δεν είναι έκπληξη ότι η Σάκεντ αναγκάζεται να κάνει απειλές θανάτου εναντίον του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Καλή τύχη για τη προσπάθεια να υλοποιήσετε αυτές τις απειλές, Αγιελέτ!
Σύντομα θα ανακαλύψετε ότι το να τα βάλεις με τον Πούτιν είναι πολύ πιο δύσκολο από το να δολοφονήσεις άοπλες γυναίκες και παιδιά.
 
Μετάφραση στα ελληνικά από Κριστιάν Άκκυριά για τον Ινφογνώμονα Πολιτικά 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.