Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Δημιουργία...πλωτών πόλεων για τους μετανάστες σχεδιάζει τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ!

Περίεργη δήλωση Μπαλάφα
Για τις αυξημένες ροές μεταναστών και προσφύγων στα ελληνικά νησιά μίλησε ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας, ο οποίος πρανήγγειλε πρόθεση της κυβέρνησης να αξιοποιήσει μεταξύ άλλων μέτρων και...πλωτά μέσα για την φιλοξενία προσφύγων προκειμένου να αρθεί η πίεση από τα νησιά. Αν και ο ίδιος δεν ανέφερε το είδος των πλωτών μέσων που θα χρησιμοποιηθούν, είναι σίγουρο ότι μεταβαίνουμε στην πλήρη εφαρμογή της Ατζέντας 2030 όπως έχουμε ήδη αποδείξει κατά το παρελθόν

Ο υφυπουργός παραδέχτηκε ότι οι συνθήκες για τους κατοίκους των νησιών λόγω των αυξημένων προσφυγικών ροών από την Τουρκία είναι δύσκολες.

Υπενθυμίζουμε ότι στόχος της Ατζέντας 21 είναι η δημιουργία πλωτών πόλεων, οι οποίες θα «μαντρώσουν» ουσιαστικά χωρίς δυνατότητα διαφυγής τους πολίτες, προκειμένου δήθεν να αναζωογονηθεί η φύση. Φυσικά, η πρώτη δοκιμή της λειτουργικότητας τέτοιων δομών θα δοκιμαστεί από μετανάστες ώστε στη συνέχεια να εφαρμοστεί και καθολικά.
 
Πηγή: http://www.el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.