Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Γιατί επαναφέρουν την θεωρία της «επίπεδης γης»; Μια σκέψη που ελάχιστοι έχουν κάνει

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Η έρευνα που πραγματοποιήθηκε από ραδιόφωνο, και για την οποία έχετε ενημερωθεί από το el.gr, έχει γίνει πρώτο θέμα σε πολλά μέσα ενημέρωσης. Ωστόσο, εμπεριέχει μια μικρή παγίδα!

Οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να απαντήσουν σε μια σειρά από ερωτήματα σε σχέση, για παράδειγμα, με τους χημικούς αεροψεκασμούς, οι οποίοι είναι θέμα σε όλον τον κόσμο, όχι για το αν υπάρχουν ή όχι, αλλά για τον σκοπό της χρήσης τους.

Στην Ελλάδα των σπηλαίων όμως, αυτό δεν είναι γνωστό!

Επιπλέον, κλήθηκαν να απαντήσουν για την εξέγερση του Πολυτεχνείου, για την επάρατη νόσο, καθώς και για τα εμβόλια, κάποια από τα οποία είναι σαφώς αναγκαία (ιλαρά κτλ.), αλλά υπάρχουν και ορισμένα, που προφανώς χρήζουν περαιτέρω έρευνας σε σχέση με τις παρενέργειές τους, όπως εκείνα που ανακοινώνονται από τον «φιλάνθρωπο» Μπιλ Γκέιτς.

Σε όλα αυτά προστέθηκε και μία ερώτηση, η οποία ταυτίζει έξυπνα τα προαναφερθέντα με «μεσαιωνικές αντιλήψεις», προκειμένου ο ουδέτερος παρατηρητής να επηρεαστεί και επομένως να μην μπει καν στην διαδικασία να ερευνήσει, προκειμένου να επαληθεύσει.

Όταν σε ένα ερωτηματολόγιο θεμάτων «συνωμοσίας», η οποία πάντα υπήρχε και θα υπάρχει στις ανθρώπινες κοινωνίες, προστίθεται η ερώτηση για την επίπεδη γη, τότε τα όποια συμπεράσματα της έρευνας υποβαθμίζονται.

Όλα δείχνουν πως η θεωρία της «επίπεδης γης», και όσοι την στηρίζουν, χρησιμοποιούνται κατά το δοκούν.

Τι σχέση έχει άραγε ένα, εδώ και αιώνες, λυμένο ζήτημα (επίπεδη γη), με σύγχρονα θέματα που βρίσκονται ακόμα υπό διερεύνηση;

Θυμηθείτε τα αποτελέσματα και αναρωτηθείτε:

Το 23,4% των ερωτώμενων εκτιμά ότι τα εμβόλια είναι πιθανό να προκαλέσουν αυτισμό.
Το 32,4% θεωρεί ότι μας ψεκάζουν, ποσοστό σχεδόν παρόμοιο με την έρευνα της ίδιας εταιρείας 2 χρόνια πριν.
Τρεις στους δέκα πιστεύουν ότι το φάρμακο για τον καρκίνο έχει βρεθεί, αλλά κάποιοι μας το κρύβουν.
Το 15,5% μας απάντησε ότι στην εξέγερση του Πολυτεχνείου δεν υπήρχαν νεκροί.
Τέλος το 2,5% πιστεύει ότι η θεωρία περί επίπεδης γης μπορεί να είναι αληθινή.
 
Πηγή: http://www.el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.