Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Ταξίαρχος είπε με δυο λέξεις τι ζούμε με την Τουρκία


Οι σχέσεις μας με την Τουρκία περιγράφονται με άψογο τρόπο με τις λέξεις που χρησιμοποίησε παραδίδων Διοικητής του Ελληνικού Στρατού.

Ο Ταξίαρχος Παντελής Κατσαϊτης κατά την τελετή παράδοσης παραλαβής της 23ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας τόνισε πως το εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό της Ταξιαρχίας διασφαλίζει τα εθνικά συμφέροντα σημειώνοντας παράλληλα πως «η ισχύς της Ταξιαρχίας και η επιχειρησιακή ετοιμότητα αυτής βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο που απαιτούν οι συνθήκες ασταθούς ειρήνης οι οποίες χαρακτηρίζουν τις σχέσεις της πατρίδος μας με την Τουρκία».

Ο Ελληνικός Στρατός δεν βρίσκεται σε κρίση τόνισε ο απερχόμενος Διοικητής αναφέροντας ενδεικτικά όλα όσα έκανε η Ταξιαρχία το τελευταίο διάστημα όχι μόνο σε επίπεδο ασκήσεων και συντήρησης υλικού αλλά και στρατιωτικής διπλωματίας. 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.