Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

H Αρχισυντάκτρια του RT επιβεβαιώνει τον Λιακόπουλο

Σε πολύ ενδιαφέρουσες δηλώσεις, οι οποίες δίνουν το ιδεολογικό και κοινωνικό στίγμα που επικρατεί πλέον στη Ρωσία,

προέβει η αρχισυντάκτρια του RT, Margarita Simonyan.

Μιλά για την τεράστια ιδεολογική αλλαγή, που έφερε η εποχή Πούτιν στη Ρωσία και η οποία δεν επηρεάζει μόνο τη χώρα του κραταιού Ρώσου προέδρου, αλλά βρίσκει θαυμαστές και στις Ευρωπαϊκές χώρες και στις ΗΠΑ, γιατί έρχεται να στιλιτεύσει τον αριστερό φασισμό που νιώθουν πλέον αρκετοί από τους πολίτες της Δύσης, να ασκείται από τις κυβερνήσεις των χωρών τους.

Μέσα από τα λόγια της, μπορεί να διακρίνει κανείς, τον ιδεολογικό πόλεμο που επικρατεί αυτή τη στιγμή στον κόσμο, ανάμεσα στο δόγμα που πρεσβεύει η Λευκή Αδελφότητα και οι προσκείμενες σε αυτό κυβερνήσεις -αυτό της αριστεράς και δήθεν προόδου- με το δόγμα του "Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια" της Μαύρης Αδελφότητας, που στηρίζει τον Πούτιν και τον Τραμπ, ο οποίος ακόμα δεν μπορεί να αναλάβει την απόλυτη εξουσία μέσα στις ΗΠΑ. Το γεγονός αυτό, το αναφέρει και η αρχισυντάκτρια του RT, δικαιώνοντας τον Λιακόπουλο, ο οποίος ενημερώνει για όλα αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο, εδώ και τόσα χρόνια, πριν ακόμα γίνουν αντιληπτά από το πλατύ κοινό.

Δείτε τις πολύ ενδιαφέρουσες επισημάνσεις της Margarita Simonyan:
Πηγή: http://www.el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.