Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Ο Β.ΠΟΥΤΙΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ''ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ!! ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ''!!

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν με τηλεγράφημά του, εκφράζει ακόμη μια φορά τα συλλυπητήριά του προς τους Έλληνες τoν αδελφό λαό όπως τονίζει χαρακτηριστικά.

-Κουβέντα για την Κυβέρνηση.

Επιπλέον προσφέρθηκε να συνδράμει την Ελλάδα με την αναγκαία βοήθεια ώστε να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των φονικών πυρκαγιών, αναφέρει ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

«Ο πρόεδρος του ρωσικού κράτους υπογράμμισε ότι η Ρωσία συμμερίζεται ειλικρινά το πένθος του αδελφού λαού και εκφράζει την συμπόνια και την συμπαράστασή του στους συγγενείς και οικείους των θυμάτων, καθώς και τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση όλων των τραυματιών» αναφέρει η ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

«Ο πρόεδρος της Ρωσίας εξέφρασε την προθυμία του να προσφέρει την αναγκαία βοήθεια ώστε να αντιμετωπισθούν οι συνέπειες της θεομηνίας»αναφέρει στην συνέχεια η ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

Συλλυπητήρια και από την ρωσική πρεσβεία για τους νεκρούς

Εκφράζουμε ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους Έλληνες φίλους και ιδιαίτερα στους συγγενείς των θυμάτων των πυρκαγιών. 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.