Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ;


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ο ξένος ηγέτης με τον οποίο ο Ρώσος ηγέτης Βλαδιμήρ Πούτιν από την αρχή της φετινής χρονιάς 2018 είχε τις περισσότερες τηλεφωνικές συνδιαλέξεις, δεν είναι άλλος από τον πρόεδρο της Τουρκίας,, τον σουλτάνο, Ταιγίπ Ερντογάν!

Όπως αποκαλύπτουν σήμερα τα τουρκικά ΜΜΕ επικαλούμενα το διεθνές πρακτορείο ειδήσεων Reuters, μέσα στους πρώτους έξη μήνες του 2018 ο Πούτιν είχε, ακούστε, 28 τηλεφωνικές συνομιλίες, (!!!), με τον Ερντογάν. Τα θέματα των συνομιλιών είναι κυρίως οι εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή, Συρία, κλπ, καθώς και γενικότερα οι διεθνείς εξελίξεις.

Το ενδιαφέρον είναι, όπως υποστηρίζουν οι Τούρκοι, ότι σε μια από τις πρόσφατες αυτές τηλεφωνικές συνομιλίες ο Ερντογάν είπε στον Πούτιν με χαρακτηριστικό ύφος πως, «Πρόεδρε το ξέρω πως οι Έλληνες σε πίκραναν και σε δυσαρέστησαν».

Μάλιστα!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συτγγραφέας-Τουρκολόγος
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.