Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Διαβάστε τι φτιάχνουν οι Κινέζοι, με την βοήθεια της Google


Η Google βοηθάει την Κίνα, να εγκαθιδρύσει μια διαδικτυακή χούντα στην κυριολεξία.

Η μηχανή αναζήτησης “Dragonfly” θα ελέγχει απόλυτα την online (και όχι μόνο, θα δείτε παρακάτω λεπτομέρειες) συμπεριφορά των πολιτών και θα μαρκάρει τις ανεπιθύμητες ιστοσελίδες. Ανεπιθύμητες, είναι οι ιστοσελίδες που έχουν ειδήσεις, οι οποίες έρχονται σε αντίθεση με τις αρχές της Παγκοσμιοποίησης.
Λίγα λόγια για την Παγκοσμιοποίηση

Όλοι οι άνθρωποι είναι ίδιοι μεταξύ τους, έχουν ίδιες συνήθειες και όλα αυτά κάτω από την Παγκόσμια κυβέρνηση του καταναγκασμού και του ελέγχου. Συνεχίζουμε με την (μηχανή αναζήτησης) Dragonfly:

Εκτός από το ότι συγκεκριμένη μηχανή αναζήτησης, θα ελέγχει την Online συμπεριφορά των πολιτών θα κάνει και κάτι άλλο, το οποίο είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε, διότι θα εφαρμοστεί σε Παγκόσμια κλίμακα.

Οι Κινέζοι και τα..μεγάλα κεφάλια της Google, αν θέλετε, πήραν την απόφαση να δημιουργήσουν μια μηχανή αναζήτησης, (η οποία ΙΣΩΣ εξελιχθεί σε Social Media), η οποία θα ελέγχει την ζωή των ανθρώπων.

Το πώς ακριβώς θα γίνει αυτό, δεν το γνωρίζουμε αλλά δεν είναι δύσκολο να το φανταστούμε, αφού ήδη έχουμε πάρει μια γεύση από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, τα οποία πλέον αποτελούν κομμάτι της καθημερινότητας μας.

Θα έχει δηλαδή την δυνατότητα να βαθμολογεί τις επιδόσεις των πολιτών, για παράδειγμα θα ελέγχει αν είναι υπάκουοι πολίτες, αν ακολουθούν αυτά που θέλει η Παγκόσμια κυβέρνηση ή η Κινεζική (μέχρι να εδραιωθεί το σύστημα σε όλο τον πλανήτη), κλπ. Μιλάμε δηλαδή, για την απόλυτη χούντα, για την απόλυτη ηλεκτρονική σκλαβιά.
Δεν είναι σενάρια όλα τα παραπάνω, αλλά είναι η πικρή και σκληρή πραγματικότητα. Μέχρι το 2020, 1,5 δις άνθρωποι (στην Κίνα), θα βιώσουν την απόλυτη ψηφιακή σκλαβιά, τουλάχιστον αυτό είναι το χρονοδιάγραμμα που έθεσαν οι Παγκόσμιοι εξουσιαστές.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο σχέδιο το είδαμε ολοκληρωμένο στο επεισόδιο Nosedive, της δημοφιλούς σειράς Black Mirror. Βλέπουμε λοιπόν, ότι κάποιοι μας έχουν προειδοποιήσει μέσω της τηλεόρασης, για το δυστοπικό μέλλον που έρχεται. Τους Ακούσαμε;
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.