Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

Γιατί ο Τραμπ αποσύρει τις ΗΠΑ από την Συρία και ο Πούτιν προειδοποιεί για κίνδυνο «πυρηνικού πολέμου»


Ο Βλαντιμίρ Πούτιν, με στήριξη από την Εθνική Δεξιά, δήλωσε σήμερα ότι η απειλή πυρηνικού πολέμου δεν πρέπει να υποτιμηθεί!

Ωστόσο, ελπίζει ότι θα υπερισχύσει η κοινή λογική. Ρεπορτάζ: Κίμων Χαραλάμπους

Ποια είναι η κοινή λογική, σύμφωνα με την Ρωσία;

Το «στρατόπεδο» της Νέας Τάξης των αριστερόστροφων διεθνιστών (ΝΑΤΟ,ΟΗΕ, Ευρωπαϊκή Ένωση, Βαθύ Κράτος ΗΠΑ) να σεβαστεί την γεωπολιτική άνοδο της Εθνικής Δεξιάς (Τραμπ-Πούτιν) και να διακόψει τα σχέδια εγκαθίδρυσης ενός κέντρου εξουσίας σε όλον τον πλανήτη, δίχως τουλάχιστον να λάβει υπόψη τα συμφέροντα της Ρωσίας.

Ο Ρώσος πρόεδρος έκανε την δήλωση, στο πλαίσιο της 14η ετήσιας συνέντευξης Τύπου, απαντώντας σε δεκάδες ερωτήματα δημοσιογράφων απ’ όλες τις γωνιές του πλανήτη.

Ο «Τσαρ Βλαντ» βρήκε ευκαιρία με την απόφαση του ιδεολογικοπολιτικού «συμμάχου» Τραμπ να βγάλει τις ΗΠΑ από την Συνθήκη για την κατάργηση των πυραύλων μεσαίου και μικρού βεληνεκούς (INF), να απειλήσει με πόλεμο την «παγκόσμια (δήθεν) ειρήνη» των παγκοσμιοποιητών, χωρίς αντίπαλο, δηλαδή, να απειλεί την κυριαρχία τους.

Ταυτόχρονα η απόφαση Τραμπ να αποσύρει τα αμερικανικά στρατεύματα από την Συρία, δίνει στον Πούτιν «αυτό που ακριβώς θέλει», μεταδίδουν οργισμένα τα μέσα ενημέρωσης της Νέας Τάξης, με πρώτο και καλύτερο το CNN.

Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έκρινε την Τετάρτη ότι είναι ώρα να επιστρέψουν «στο σπίτι» οι Aμερικανοί στρατιωτικοί που αναπτύχθηκαν στη Συρία στο πλαίσιο των επιχειρήσεων εναντίον της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ).

«Τους νικήσαμε, τους πλήξαμε σκληρά, είναι καιρός να γυρίσουμε», είπε ο ένοικος του Λευκού Οίκου σε σύντομο βίντεο που μεταφορτώθηκε στον λογαριασμό του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter.

Κατά αυτόν τον τρόπο η Εθνική Δεξιά καθιστά την Ρωσία σε απόλυτο κυρίαρχο στην Συρία, ενώ πλέον μπορεί να επικεντρώσει τον Ν.Τραμπ στην διεύρυνση της δικής της εξουσίας εντός ΗΠΑ.

Αν δε, τελικά η Νέα Τάξη ανακτήσει την εξουσία στον Λευκό Οίκο, οι Αμερικανοί θα πρέπει να βρουν νέα δικαιολογία για να επιστρέψουν στην Συρία. Μέχρι τότε η Ρωσία…

Επαναλαμβάνουμε:

Όποιος δεν γνωρίζει την ύπαρξη των δύο ιδεολογικοπολιτικών κέντρων εξουσίας (Νέα Τάξη-Εθνική Δεξιά) στον πλανήτη, δεν μπορεί να προχωρήσει στην ερμηνεία των κινήσεων των «μεγάλων» ηγετών του πλανήτη.

Άπαξ και τα πολιτικά σχέδια της Εθνικής Δεξιάς ανατραπούν, ανεπιστρεπτί, τότε δεν αποκλείεται να «μιλήσουν» τα όπλα.

Γι’ αυτό και ο Πούτιν, κληθείς να σχολιάσει τον κίνδυνο πυρηνικού πολέμου, υπογράμμισε ότι η τάση υποβάθμισης μίας τέτοιας απειλής «είναι πολύ επικίνδυνη».

Και για όσους σκέφτονται πως κανέναν δεν συμφέρει ο πυρηνικός πόλεμος, πρέπει να μάθουν πως υπάρχει πλέον τεχνολογία που καθαρίζει την πυρηνική μόλυνση και ήδημας έχουν παρουσιάσει ψήγματά της. Διαβάστε ΕΔΩ.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.