Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Δήλωση «βόμβα» από τη Ρωσία: Η Νέα Τάξη πραγμάτων «πεθαίνει»- Τι θα ακολουθήσει παγκόσμια


Η Εθνική Δεξιά θέλει παγκόσμια να ανατρέψει την αριστερόστροφη Νέα Τάξη των Πραγμάτων.

του Νεκτάριου Αρχοντίου

Η Εθνική Δεξιά (ισχυρά έθνη-κράτη κατά της παγκοσμιοποίησης) συγκεντρώνει ολοένα και μεγαλύτερη υποστήριξη σε όλο τον πλανήτη και κυρίως στις ευρωπαϊκές χώρες οι οποίες μαστίζονται από τους νεοαφιχθέντες «μετανάστες».

Με φόντο τις ευρωεκλογές και βλέποντας τις χώρες τους να καταστρέφονται, οι ευρωπαίοι αναζητούν στα «πρόσωπα» των πατριωτικών κομμάτων μια λύση ενάντια στις σοσιαλιστικές (αριστερές) κυβερνήσεις.

Μάλιστα σύμφωνα με δημοσκοπήσεις, τα πατριωτικά κόμματα στην Ευρώπη, όπως του Όρμπαν, του Σαλβίνι, της Λεπέν κτλ, έχουν διπλασιάσει τα ποσοστά τους, κάνοντας τους αριστερούς που υποστηρίζουν τη Νέα Τάξη των Πραγμάτων (παγκοσμιοποίηση, αθεΐα, θολοκουτλούρα) να ανησυχούν για τις εξελίξεις στη «Γηραιά Ήπειρο».

Υπάρχουν λοιπόν αυτή τη στιγμή παγκόσμια, εκείνοι που επιζητούν την λεγόμενη παγκοσμιοποίηση και εκείνοι που δηλώνουν εθνικιστές και ζητούν ισχυρό κράτος έθνος ενάντια στην παγκοσμιοποίηση.

Επί της ευκαιρίας ας θυμηθούμε εν συντομία ποιος είναι ο εθνικιστής.

Εθνικιστής, είναι εκείνος που βάζει πρώτα το έθνος του και δρα με βάσει τα συμφέροντα αυτού με σκοπό να έχει ευημερία, έχοντας κερδοφόρες ή ισότιμες συνεργασίες με άλλα κράτη. Κύριο μέλημα και χαρακτηριστικό του, είναι επίσης η προστασία των συνόρων της χώρας του, χωρίς να έχει επεκτατικές τάσεις. Η έννοια εθνικιστής, είναι δηλαδή συνώνυμο της έννοιας πατριώτης.

Ο εθνικιστής δεν θέλει να αφανίσει όλους τους άλλους λαούς, όπως έχει προωθηθεί από την προπαγάνδα της αριστερόστροφης Νέας Τάξης.

Αυτή είναι η έννοια του σοβινιστή, την οποία έχουν εξαφανίσει και αντικαταστήσει απόλυτα ύπουλα και μεθοδευμένα με αυτή του εθνικιστή, ώστε όλοι να νομίζουν πως ο εθνικισμός είναι κάτι το κακό και το ρατσιστικό. Αντιθέτως, ο εθνικιστής χωρίς να θέλει το κακό των άλλων εθνών, κοιτάει πρώτα το δικό του έθνος και τα συμφέροντά του.

Αυτό κάνουν όλοι οι ηγέτες της Εθνικής Δεξιάς ανά τον κόσμο και αυτό τρομάζει τους ιδεολογικά προσκείμενους στην αριστερόστροφη Νέα Τάξη. Το αντίθετο του εθνικισμού, είναι η παγκοσμιοποίηση και ο ιμπεριαλισμός και όχι ο πατριωτισμός όπως προπαγανδίζεται, αφού όπως προείπαμε εθνικιστής και πατριώτης είναι όροι ταυτόσημοι.

Η Νέα Τάξη θέλει να εκλείψει η έννοια του έθνους και για να γίνει αυτό πρέπει να μην υπάρχουν εθνικιστές, αλλά άνθρωποι χωρίς εθνική ταυτότητα, αμόρφωτοι, πλήρως φτωχοποιημένοι, που θα ανήκουν σε έναν παγκόσμιο λαό, και θα υπακούν απόλυτα στον ένα παγκόσμιο ηγέτη.

Ο Ρώσος Υπουργός Εσωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, δήλωσε σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, ότι: «Το δυτικό φιλελεύθερο πρότυπο ανάπτυξης, που ορίζει ιδιαίτερα μια μερική απώλεια της εθνικής κυριαρχίας, πράγμα που επιδίωξαν οι δυτικοί ομόλογοί μας όταν εφευρέθηκε η λεγόμενη παγκοσμιοποίηση, χάνει πλέον την ελκυστικότητά του και δεν θεωρείται το τέλειο μοντέλο για όλους. Ακόμη, πολλοί στις δυτικές χώρες είναι ιδιαίτερα σκεπτικοί επ΄ αυτού».

Επομένως, σύμφωνα με τον επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας, το μοντέλο της παγκοσμιοποίησης, της Νέας Τάξης Πραγμάτων ουσιαστικά, δεν είναι πια ελκυστικό για τους ανθρώπους, που έχουν αρχίσει να κοιτούν προς τα «Δεξιά».

Σίγουρα μετά τις ευρωεκλογές θα έχουμε μια πιο καθαρή εικόνα για το τι συμβαίνει, όμως όπως ήδη γίνεται αντιληπτό, οι Ευρωπαίοι δεν είναι ευχαριστημένοι με την αριστερή (άρα φιλομεταναστευτική) πολιτική που βλέπουν να ασκείται στις χώρες τους και αναζητούν να αντικαταστήσουν την παγκοσμιοποίηση με της αξίες της Εθνικής Δεξιάς που έχουν ξεχαστεί από τους περισσότερους.

Αυτό που πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι πάντα μας συμφέρει μια ισορροπία ανάμεσα στην Εθνική Δεξιά και τη Νέα Τάξη των Πραγμάτων. Σήμερα παγκόσμια κυριαρχεί σε μεγάλο βαθμό η Νέα Τάξη οπότε πρέπει να επιλέγουμε την Εθνική Δεξιά προσπαθώντας να εξισορροπήσουμε τα πράγματα.

Παρόμοια δήλωση, περί της κατάρρευσης της Νέας Τάξης των Πραγμάτων είχε κάνει και ο Βόλφγκανγκ Ίσινγκερ, θυμηθείτε τι σας είχαμε γράψει σε σχετικό μας άρθρο:

Συμπέρασμα: Όλοι είναι απόλυτα εξαρτημένοι από το μοντέλο διακυβέρνησης της Νέας Τάξης. Τυχόν κατάρρευσή του, θα οδηγήσει τους πάντες σε πανικό και ίσως αυτή η «κατάρρευση» της Νέας Τάξης, να είναι στημένη και να χρησιμοποιηθεί για να πείσει τους ανθρώπους να ζητήσουν κάποιον να φτιάξει και πάλι τα πράγματα.

Ναι, σωστά μαντεύετε, αυτός που θα «πουλήσει» προστασία με αντίτιμο την υποταγή όλων σε εκείνον, θα είναι ο παγκόσμιος ηγέτης, ο λεγόμενος Αντίχριστος.

Η Εθνική Δεξιά εκφράζει τις ελπίδες της για αποστροφή του κόσμου στη Νέα Τάξη και την παγκοσμιοποίηση και επιστροφή στις παλιές «δεξιές» αξίες, όμως κάτι τέτοιο με την προπαγάνδα που έχει «περάσει» η Νέα Τάξη, φαίνεται αρκετά απίθανο. Αναμένουμε τη συνέχεια. 
 
 
Πηγή: https://www.el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.