Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Ηχηρό μήνυμα στους Τούρκους από τον Πόντιο δήμαρχο της Κωνσταντινούπολης!


Τουρκία: Την Κυριακή ο νέος δήμαρχος Κωνσταντινούπολης, ο Πόντιος Εκρέμ Ιμάμογλου (Ekrem İmamoğlu), πραγματοποίησε συλλαλητήριο στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης. 

H μεγάλη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην περιοχή Μαλτεπέ (Βρύας) στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης, απέναντι από τα Πριγκηπονήσια, στην οποία συμμετείχαν περίπου δύο εκατομμύρια άνθρωποι. Στη συγκέντρωση που επονομάστηκε «Νέο ξεκίνημα για την Κωνσταντινούπολη», ο Ιμάμογλου μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Με γνώμονα το Σύνταγμα και τους νόμους δεν θα επιτρέψω να παραβιάζονται οι θεμελιώδεις αρχές του Δικαίου, δεν θα καπηλευτώ τις εθνικές και ηθικές αξίες αυτής της χώρας, θα είμαι σύμμαχος της αγάπης και όχι του φόβου, θα παραμείνω ως το τέλος δεσμευμένος στις ιδρυτικές αξίες της χώρας, δεν θα πληγώσω κανέναν, θα υπηρετώ το λαό αγκαλιάζοντάς τον και ενώνοντάς τον.
Θα καταργήσω πρακτικές που καταστρέφουν την υγεία των ανθρώπων και εξαφανίζουν το “πράσινο”.

Σε αυτή την πόλη θα είναι στο προσκήνιο και πάλι η τέχνη, ο πολιτισμός, η λογική και η επιστήμη.
Θα προοδεύσει η οικονομία, η παραγωγή, η κατάρτιση, η απασχόληση και η παιδεία της πόλης.

Τέλος με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο δήμαρχος ευχήθηκε για το Πάσχα τους Χριστιανούς συμπολίτες του.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.