Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Κληρικός της «Αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Ουκρανίας» που αναγνώρισε το Φανάρι, συλλειτούργησε με Παπικό Ιερέα


Η πρώτη Θεία Λειτουργία από Κληρικό της «Αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Ουκρανίας», τελέστηκε στην Σλοβενία, σύμφωνα με την Πρεσβεία της Ουκρανίας στην Σλοβενία.

΄Σύμφωνα με την Πρεσβεία της Ουκρανίας στην Σλοβενία την Κυριακή, 31 Μαρτίου κληρικός της Αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Ουκρανίας, λειτούργησε στον Παπικό Ιερό Ναό του Αγίου Ούρχα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Θεία Λειτουργία συλλειτούργησε και ο Σλοβένος Παπικός Ιερέας π. Άλες Τομάσεβιτς (βλέπε σχετικό βίντεο).

Στη Θεία Λειτουργία παρέστη ο Ουκρανός Πρέσβης Μιχαήλ Μπρόντοβιτς με την σύζυγό του, το προσωπικό της Πρεσβείας και Εκπρόσωποι της Ουκρανίας στην Σλοβενία.

Επίσης τόσο ο Πρέσβης όσο και οι Διπλωμάτες, εξέφρασαν την ειλικρινή τους ευγνωμοσύνη προς τον Αρχιεπίσκοπο της παπικής ψευτοεκκλησίας Στάνισλαβ, ο οποίος έδωσε την ευλογία να τελεστεί η Θεία Λειτουργία.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.