Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ KAI Η…ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ


Όσοι κάνουν τατουάζ, νιώθουν ένα βάρος μια μελαγχολία μέσα τους, σαν να φοράνε ένα παλτό 100 κιλά, έχοντας ψυχολογικά προβλήματα.

Όταν Κοινωνούν τα άτομα αυτά, η Χάρις δεν ενεργεί. Ό,τι δεν εποίησε ο Θεός αλλά είναι προσθήκη του ανθρώπου και είναι ανεξίτηλος (δεν σβήνει με το πέρασμα του χρόνου) στο σώμα του ανθρώπου, είναι σφραγίδα του κακού, είναι δηλ. δικαίωμα του διαβόλου.

Μου έλεγε κάποιος, που είχε ένα τατουάζ-δράκο στο χέρι του και το έβγαλε:
– Όσο είχα το τατουάζ, ένιωθα βαρύ το σώμα μου, το κεφάλι μου ήταν κουρασμένο σαν να ήμουν μεθυσμένος – νυσταγμένος και δεν είχα προθυμία για εργασία, ειδικά για πνευματική. Οι λογισμοί και τα αμαρτήματα που είχα, ήταν στο φουλ! Δεν ήξερε τι έφταιγε… Όταν όμως έβγαλα το τατουάζ, έγινε άλλος άνθρωπος και κατάλαβα που οφείλονταν η δραματική κατάσταση που βίωνα….

Ένας άλλος πάλι, έκανε ένα τατουάζ-φίδι στο χέρι του και δεν μπορούσε να κάνει το σταυρό του.. Δεν το έβγαλε, μέχρι που το χέρι του έμεινε παράλυτο!

Τα τατουάζ που κάνουμε και απεικονίζουν ένα σταυρό ή το Χριστό, είναι ακόμα χειρότερα από τα κοινά τατουάζ. Τα τατουάζ αυτά ομοιάζουν με τον διάβολο, που μεταμορφώθηκε σε άγγελο φωτός! Αυτά τα τατουάζ είναι τα χειρότερα, διότι ναι μεν φαίνεται ότι είναι καλό, αλλά στην πραγματικότητα είναι το πιο πονηρό από όλα τα πονηρά.


ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.