Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

ΞΕΤΥΛΙΓΕΤΑΙ το “κουβάρι” του…ΧΟΑΞ του «θανάτου» του Κόμπι Μπράιαντ!

Πόσες φορές σας έχουμε γράψει από τούτο το βήμα ότι τα φαινόμενα….ΑΠΑΤΟΥΝ, και ότι κάθε μεγάλο παγκόσμιο «γεγονός», που δείχνουν στις τηλεοράσεις για τροφή για τις μάζες, γίνεται μόνο και μόνο για την ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ των λαών της Γης μακρυά από τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ που εκτυλίσσονται…ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ και εις ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ.

Τις μεγάλες εφημερίδες και ΜΜΕ του κόσμου τα εξηγόρασε οι…ΡΟΤΣΙΛΝΤ, μέσω του JP Morgan, αρχές του εικοστού αιώνος και μετά για τον έλεγχο της ενημερώσεως του κοινού. Την τηλεόραση την έφτιαξε η….CIA την δεκ. του 50. Το….ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ το’φτιαξε ο ίδιος ο Αμερικανικός Στρατός τη δεκ. του 60, και μας το εισήγαγαν οι μεγάλοι για τη πρώτη φορά περι τα τέλη της δεκ. του ’80. Μετά έρχεται και το «επισημοποιεί» το Ιντερνέτ από πλευράς της εγκληματικής κυβερνήσεως του Μπίλ Κλίντον ο Αλ Γκόρ. Η Google είναι δημιούργημα του…βαθέως κράτους των ΗΠΑ και ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ –ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ- ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ. Μιλάμε για την….ΙΔΙΑ ΓΚΟΥΓΚΕΛ από την οποίαν έχει προσλάβει μερικά νέα στελέχη στην κυβέρνησή του ο…ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!!!

ΑΥΤΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ!!! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ;;;!!! ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ «ΠΡΑΓΜΣΤΙΚΟΤΗΤΑ» ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΘΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΡΑΖΕΣΘΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΒΑΡΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ….ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΕΙΔΗΣΕΙΣ” ΚΑΙ “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ” ΜΑΣ;;;!!!

Ξεκινάμε λοιπόν με το μεγάλο…ΧΟΑΞ…ΦΑΡΣΑ πίσω από τον υποτιθέμενο «θάντο» του κου Κόμπι Μπράιαντ, της κόρης και μερικών φίλων του….

Πρώτα από όλα, το δήθεν βίντεο της «συντριβής» του «ελικοπτέρου του Κόμπι» που έχει κάνει τον γύρο του κόσμου στον τύπο και το διαδίκτυο είναι, στη…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, από…ΆΛΛΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ που ελαβε χώρα τον Ιαν. του…2019 στα ΗΑΕ!!! 
 
Για τη συνέχεια του άρθρου με βίντεο και φωτογραφίες πατήστε εδώ
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.