Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

Ανταποκρίθηκε ο Βαρθολομαίος στο κάλεσμα του Πάπα για κοινή προσευχή

 
Προσευχή από το πατριαρχικό παρεκκλήσιο του αγίου Ανδρέα απηύθηνε ανήμερα του Ευαγγελισμού, ο Οικουμενικός Πατριάρχης, Βαρθολομαίος, ζητώντας το έλεος και τη βοήθεια του Θεού στην κρίση την οποία διέρχεται η ανθρωπότητα που δοκιμάζεται απο τον κορωνοϊό.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Πάπα Φραγκίσκου ο οποίος κάλεσε την περασμένη Κυριακή τους Χριστιανούς ηγέτες αλλά και όλους τους Χριστιανούς ανά τον κόσμο το μεσημέρι της ημέρας του Ευαγγελισμού να πουν όλοι μαζί, ο καθένας από τον τόπο και την οικία του, το “Πάτερ Ημών”.

Μαζί με λίγα μέλη της πατριαρχικής αυλής, ο κ. Βαρθολομαίος προσευχήθηκε για την υγεία όλου του κόσμου, αιτούμενος τη βοήθεια του Θεού στη δύσκολη αυτή περίοδο εξαιτίας της πανδημίας, αναφέρει το skai.gr
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.