Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Η Άνοιξη του covid19 και η παγκόσμια πολύχρωμη επανάσταση. Πως θ΄αντιδράσει ο Πούτιν;


Από την Αραβική Άνοιξη και τις πολύχρωμες επαναστάσεις στην Άνοιξη του covid19 και την παγκόσμια πολύχρωμη επανάσταση. Πως θ΄αντιδράσει ο Πούτιν; 

Στην Ευρώπη, οι φιλελεύθεροι αναμένεται να κερδίσουν, βυθίζοντας τις χώρες στον προφασισμό.

Οι ιδέες μιας «παγκόσμιας κυβέρνησης» διακηρύσσονται ανοιχτά.

Πως ο Πούτιν θα διαχειριστεί τη νέα πρόκληση;

Ο Πούτιν ξέρει να περιμένει και να ηρεμεί.

Τώρα είναι η εποχή του.

Οι φιλελεύθεροι όλου του κόσμου προσπαθούν να εκμεταλλευθούν τον covid19, μετατρέποντάς τoν στη βάση για την παγκόσμια πολύχρωμη επανάσταση.

Οι Κινέζοι έδειξαν ότι δεν καταλαβαίνουν από τέτοια αστεία: αυτοί δεν ανέδειξαν την καραντίνα, αλλά την παύση της!

Αυτό είναι το πραγματικό τους επίτευγμα. Αλλά όλα είναι πρωτόγονα εκεί. Στην Ευρώπη, οι φιλελεύθεροι αναμένεται να κερδίσουν, βυθίζοντας τις χώρες στον προφασισμό. Οι ιδέες μιας «παγκόσμιας κυβέρνησης» διακηρύσσονται ανοιχτά. Ο Τραμπ είναι πιο τραχύς – έχει μια επιλογή, αλλά είναι η μόνη. Έτρεξε όλη τη διαδρομή και είναι πιθανό να κερδίσει.

Τώρα όλα εξαρτώνται από τον Πούτιν.

Εάν συμφωνήσει ότι ο covid19 είναι το κυριότερο παγκόσμιο πρόβλημα (ήδη αντί της Γκρέτα) – πιάστηκε στην παγίδα.

Αλλά δεν μπορεί να καταγγείλει άμεσα την εξαπάτηση, γιατί όχι μόνο οι φιλελεύθεροι, η Ενωμένη Ρωσία, η γραφειοκρατία, αλλά ο λαός ως και η Εκκλησία (στο πρόσωπο των ιεραρχών) που φοβούνται από την «πανδημία» θα συνταχθούν με την πλευρά της «προοδευτικής ανθρωπότητας».

Τι μπορεί να κάνει ο Πούτιν;
Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος είναι να νικήσει τον covid19!
Πώς; Άγνωστο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.