Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Υπάρχει πολύ πιο σοβαρός λόγος που η Μέρκελ τρέμει έναν πολύ πιθανό ελληνοτουρκικό πόλεμο!



 Όλα μπορεί κανείς να τα δεί και να τα εξηγήσει. Όλα, εκτός από ένα: Το τρεμάμενο βλέμμα της Μέρκελ, όταν βγαίνει και μιλάει περί της ελληνοτουρκικός διένεξης στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο. 

Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Έχετε δεί τις τελευταίες μέρες την καγκελάριο Μέρκελ πώς κάνει όταν μιλάει για την ελληνοτουρκική κρίση; Τρέμει ελαφρά το δεξί της βλέφαρο! Γιατί;
Μήπως από κούραση; (Είναι και κάποιας ηλικίας, οπότε φυσιολογικό).
Μήπως από…υπερένταση, λόγω των τελευταίων εξελίξεων; Μπορεί. Δεν της έφταναν οι σκοτούρες από τις διαδηλώσεις του κόσμου για τα περιοριστικά μέτρα για τον covid 19, οι διαδηλωτές τη μάραναν.
Μήπως είναι από την…εξαντλητική δίαιτα στην οποία την έχουν υποβάλλει οι διαιτολόγοι της; Διόλου απίθανο.
Μπορεί λοιπόν να ισχύει ένας από τους παραπάνω λόγους που ανέφερα, μπορεί και όλοι μαζί, μπορεί και …κανένας από αυτούς.
Αν όχι… «κανένας από αυτούς», τότε τι;

Αλλά προτού μπούμε στο…ψητό, ας δούμε λιγάκι εν συντομία, ποιές ακριβώς είναι οι οικονομικές επνδύσεις της Γερμανίας στην Τουρκία και τι περίπου δίνουν στο ταμείο της …Bundesrebublic von Deutschland.

Έχουμε και λέμε:

Κοντά στα 10 δις δολλάρια το κόστος των επενδύσεων που αντιστοιχούν σε περίπου (σύμφωνα με τα στοιχεία του Γερμανοτουρκικού Επιμελητηρίου) 80 χιλιάδων(!) Τούρκο – γερμανικών επιχειρήσεων και τριών χιλιάδων επιχειρήσεων αμιγώς γερμανικών συμφερόντων, δραστηριοποιούνται, τόσο στη Τουρκία, όσο και στη Γερμανία. Μόνο το Lidl και το Aldi, έχουν κοντά στα 25.οοο παραρτήματα στις μεγάλες και μικρές πόλεις της Τουρκίας! Φανταστείτε οι αυτοκινητοβιομηχανίες και τα…παραρτήματα τους! Και όλα αυτά με ετήσιο τζίρο γύρω στα 50 δις ευρώ!

Χώρια οι γερμανικές τράπεζες, που έχουν χρηματοδοτήσει πάνω από 7 χιλιάδες γερμανικές και τουρκικές επιχειρήσεις μέσα στη Τουρκία. Μιλάμε για …πακτωλό χρημάτων, που όποιος μελετητής χωρίς να γνωρίζει επ’ ακριβώς το τι παίζει, θα μπορούσε αβίαστα να καταλήξει στο συμπέρασμα πως η Τουρκία θα μπορούσε να είναι και…οικονομική αποικία του Βερολίνου! 

Η αλληλεξάρτηση λοιπόν, των δύο χωρών, είναι οφθαλμοφανής. Φυσικά, αυτό δεν είναι ούτε καινούργιο, ούτε τωρινό. Όλοι όσοι στοιχειωδώς γνωρίζουν Ιστορία, ξέρουν ότι οι σχέσεις Τούρκων και Γερμανών, ανάγονται σχεδόν από τον 19ο αιώνα, τότε που Κάιζερ (Καίσαρ ή Cesar λατινιστί) της Γερμανικής Αυτοκρατορίας (γερμανικό κατάλοιπο κομπλεξισμού της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας του Μεσαίωνα) ήταν ο Βίλχελμ ο Β´ (πιο γνωστός ως Γουλιέλμος της Πρωσίας) και Σουλτάνος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας ήταν ο περίφημος Αμπντούλ Χαμίτ ο Β´, γνωστός και ως «Ερυθρός Σουλτάνος». Από τότε οι δεσμοί είναι σχεδόν  «δεσμοί αίματος» μεταξύ των δύο αυτοκρατοριών, που φιλοδοξούσαν, ως μια άρρηκτη συμμαχία, να διαφεντέψουν κάποια στιγμή  μαζί όλον τον πλανήτη, παραμερίζοντας τις παραδοσιακές μεγάλες δυνάμεις Γαλλία και Αγγλία. Για να μην αναφερθώ και στις…λεπτομέρειες της συμμαχίας των δύο αυτών αυτοκρατοριών στον Α’ ΠΠ, που Γερμανοί ανώτατοι αξιωματικοί είχαν κληθεί να εκσυγχρονίσουν τον οθωμανικό στρατό επειδή ο τελευταίος έτρωγε συνεχώς…ήττες και έχανε εδάφη.  Θα αναφερθώ όμως αναντίρρητα στο αναπάντεχο τουρκογερμανικό σύμφωνο του Ιουλίου του 1941, το οποίο προήλθε από την ασύδοτη προδοσία της Τουρκίας έναντι της συνθήκης συμμαχίας που είχε υπογράψει το 1939, λίγο πριν την έναρξη του Β’ΠΠ, ως ανάχωμα στην επικείμενη επίθεση του Χίτλερ στην Δυτική Ευρώπη. Η ως άνω συνθήκη μεταξύ του τουρκικού και του γερμανικού φασισμού, ήταν για όλους τους άλλους σχεδόν αναμενόμενη, μιας και τόσο ο κεμαλισμός, όσο και ο ναζισμός, ήταν …αδελφές ιδεολογίες, βασισμένες πάνω στο αίμα και τις γενοκτονίες. Ήγουν δηλαδή, «Όμοιος ομοίω αεί πελάζει»

Τεράστια λοιπόν τα κέρδη των Γερμανών από την Τουρκία, τεράστια και τα κέρδη της Τουρκίας από την ΕΕ λόγω του πολύ μεγάλου όγκου των εξαγωγών προς αυτή. 

Και μιας και …πήραμε μια μικρή γεύση από το τί …τρέχει μεταξύ αυτών των δύο «αδελφών» λαών, ας δούμε και το τι συμβαίνει στην επικαιρότητα, όπου η Ελλάδα στέκεται ως ανάχωμα στον τουρκικό νεοθωμανισμό και η Γερμανία…απλά τη σιγοντάρει.

Όταν ο Ερτογάν άρχισε πλέον φανερά να δείχνει τα δόντια και τις διαθέσεις του τόσο έναντι του ελλαδικού χώρου (Ελλάδα-Κύπρος), όσο και έναντι της ΕΕ με τους εκβιασμούς σχετικά με τους λάθρο που είχε μαζέψει επίτηδες τόσα χρόνια για να τους εργαλειοποιήσει αργότερα εκβιάζοντας για χορηγίες δισεκατομμυρίων ευρώ, τα αυτιά της Μέρκελ άρχισαν να ιδρώνουν επικίνδυνα. Γνώριζε πως αργά η γρήγορα, η κρίση θα ξεσπάσει στην Ελλάδα, επειδή η ίδια η Ελλάδα δεν θα είχε τη δύναμη, όχι απλά να συγκρατήσει αυτούς τους ποταμούς των λάθρο, αλλά θα μπορούσε παράλληλα να δημιουργήσει και εθνικιστικές εξάρσεις με ανυπολόγιστες συνέπειες. Όλα αυτά τα χρόνια, προσπαθούσε η Μέρκελ να ισορροπίσει σε ένα τεντωμένο σχοινί, πιέζοντας από τη μία την κυβέρνηση Τσίπρα να συγκρατήσει κρατήσει το… ανθρώπινο ποτάμι κι από την άλλη να χρηματοδοτεί αφειδώλευτα το καθεστώς του νεοΣουλτάνου, ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή ο εκβιασμός θα …τελείωνε.

Ο Ερτογάν, μόνο «γερμανόφιλος» δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Μπορεί η ιδεολογία του να έχει επιρροές από τον γερμανικό εθνικοσοσιαλισμό, αλλά γερμανόφιλο δεν τον λες. Μη ξεχνάμε ότι δεν δίσταζε να συλλαμβάνει Γερμανούς μουσουλμάνους τουρκικής καταγωγής πολίτες επειδή πίστευε ότι είχαν σχέση με το κίνημα Γκιουλέν με αποκορύφωμα τη σύλληψη και φυλάκιση του επίσης Τούρκο-Γερμανού δημοσιογράφου της Die Welt Ντενίζ Γκιουζέλ με πρόσχημα την ίδια κατηγορία, αλλά ο λόγος ήταν φυσικά διαφορετικός. Ο Γκιουζέλ είχε αποκαλύψει σε άρθρο του στη γερμανική εφημερίδα ένα οικονομικό σκάνδαλο, στο οποίο εμπλεκόταν ο γιός του Ερτογάν Μουράτ και αφορούσε λαθρεμπόριο πετρελαίων από πετρελαιοπηγές που είχε καταλάβει ο ISIS στη Συρία. Η σύλληψη τόσο του Γκιουζέλ, όσο και όλων των άλλων που είχαν μεν την γερμανική υπηκοότητα αλλά ζούσαν και εργαζόταν σε τουρκικές επιχειρήσεις γερμανικών συμφερόντων, ήταν καθαρός εκβιασμός του Ερτογάν αφ’ ενός για να αποσπάσει όσα περισσότερα κεφάλαια μπορούσε από τη Μέρκελ και την ΕΕ, αφ’ ετέρου όμως για να δείξει στη Γερμανία ότι την έχει στο…χέρι και ο εκβιασμός θα συνεχιστεί για όσο εκείνος το θέλει. Να σημειώσω εδώ ότι η απελευθέρωση τόσο του Γκιουζέλ, όσο και των υπολοίπων, έγινε μετά την τελευταία δόση των 7 δις ευρώ της συμφωνίας ΕΕ – Τουρκίας τον Νοέμβριο του 2018 και μετά από την προσφυγή τόσο της εφημερίδας, όσο και του Γκιουζέλ στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Δηλαδή, πρώτα «πληρώθηκε» ο μαφιόζος και μετά…απελευθέρωσε τους «ομήρους».

Όταν τα πράγματα όμως έφτασαν στο …παρά πέντε με την ιστορία του Uruc Reis και ο στρατός της Ελλάδας αυτή τη φορά, έδειξε πραγματικά τα δικά του «δόντια», βυθίζοντας την φρεγάτα ΚEMAL REIS και κυνηγώντας σαν αγρίμια τα τουρκικά υποβρύχια που δεν ήξεραν πώς να κρυφτούν και από την άλλη την συνεπεικουρία της Γαλλίας προς την Ελλάδα με την πώληση οπλισμού και την προοπτική υπογραφής μεσογειακής συμμαχίας, η Μέρκελ τα «χρειάστηκε» πραγματικά. Και τα χρειάστηκε, όχι γιατί κινδύνευε ο…φίλος της, αλλά γιατί είδε ότι το «μάτι» των Ελλήνων στρατιωτικών είχε γιαλύσει επικίνδυνα κι ότι ο κίνδυνος ενός ελληνοτουρκικού θερμού επεισοδίου, ήταν όχι μόνο ορατός, αλλά ότι και θα οδηγούσε σε πόλεμο διαρκείας με ανυπολόγιστες συνέπειες. Από τη στιγμή αυτή, το δικό της μάτι, άρχισε να τρέμει.

Η ύφεση που έχει χτυπήσει για τα καλά τόσο την ευρωζώνη, όσο και την ίδια τη Γερμανία είναι τόση, ώστε αρκεί ένα απλό…φύσημα και θα τη σκορπίσει σαν ξερόφυλλα στον αέρα. Και όχι μόνο αυτό. Υπάρχει και κάτι άλλο, πολύ πιο σημαντικό για την Γερμανία την ίδια: Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ!

Και εξηγούμαι.

Αν λοιπόν η Μέρκελ, συναινέσει στην επιβολή από την ΕΕ στην αρχή τις (πολυπόθητες για εμάς) οικονομικές κυρώσεις, είναι απολύτως βέβαιο και συνακόλουθο ότι θα συμβούν δύο σημαντικότατα γεγονότα. Το ένα θα είναι αν όχι η κατάρρευση της οικονομίας της Τουρκίας, αλλά οπωσδήποτε η κατάρρευση των εκεί γερμανικών επενδύσεων μέσα σε διάστημα το λιγότερο δύο μηνών. Πρώτο σημαντικότατο πλήγμα για μια εξ ίσου παραπαίουσα οικονομία, όπως είναι αυτή τη στιγμή η γερμανική. Ο δεύτερος και σημαντικότατος, είναι η…ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ως απολύτως επονείδιστο, επειδή η χώρα θα βρίσκεται σε κατάσταση πολέμου! Αυτό βέβαια δεν μπορεί να συμβεί την…αμέσως επόμενη μέρα, αλλά…σταδιακά και ίσως και μετά τη λήξη του πολέμου, ως κριτήριο διάσωσης και ανόρθωσης της ίδιας της χώρας.

Η χάρτα του ΟΗΕ είναι σαφέστατη ως προς το άρθρο 32, παράγραφος 3. Μια χώρα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ, αλλά μπορεί, σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης (πόλεμος, φυσικές καταστροφές, οικονομικά κράχ) να ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ μέρος του χρέους ή και όλο το χρέος της, προς το συμφέρον του λαού της. 

ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ φοβάται και τρέμει η κυρία Μέρκελ. Και όχι φυσικά ΜΟΝΟ αυτό, αλλά και τα …συνεπακόλουθα. Δεν είναι μόνο το γεγονός ενός πολέμου που λαμβάνει χώραν μέσα στη «γειτονιά» της Γερμανίας, αλλά ένας πόλεμος δύο απολύτως σημαντικών χωρών για την ίδια τη Δύση, που μπορεί από μόνος του να φέρει τεκτονικούς σεισμούς και τρομακτικές αλλαγές στην περιοχή. Δεν είναι μόνο το ότι θα καταρρεύσει η ίδια η ΕΕ και ασφαλώς το ίδιο το ΝΑΤΟ, είναι ότι θα καταρρεύσει μαζί τους και η ίδια η Γερμανία!

Ένας πόλεμος, φέρνει τεράστιες αλλαγές τόσο στα σύνορα των χωρών οι οποίες εμπλέκονται σε αυτόν, όσο και στις γύρω χώρες με τις οποίες υπάρχουν δεσμοί και συμφέροντα. Εαν η Ελλάδα, βγεί νικήτρια από αυτόν τον πόλεμο (κατά τους ξένους αναλυτές, Ρώσους, Αμερικανούς αλλά και Ισραηλινούς, η Ελλάδα έχει περισσότερα πλεονεκτήματα για να καταφέρει κάτι τέτοιο, όπως κατάλληλη μορφολογία εδάφους, νησιωτικά συμπλέγματα και ανίκητο στρατό στον αέρα και τη θάλασσα) τότε η ηττημένη Τουρκία θα…διαλυθεί στα εξ ών συνετέθη αφ’ ενός και αφ’ ετέρου, δεν θα μείνει το ίδιο ούτε το ήδη υφιστάμενο πολιτικό της σύστημα. Η πιθανότητα ξεπήδησης νέων ηγετών, οι οποίοι θα προέρχονται πιθανόν από τον νικητή ελληνικό στρατό, είναι μια πολύ σοβαρή παράμετρος σε μια τέτοια εξίσωση. Κι αυτή η πραγματικά συγκλονιστική αλλαγή, προκειμένου να εδραιωθεί στη συνείδηση του λαού, οπωσδήποτε θα φροντίσει να απαλλαγεί η χώρα από ένα δυσβάστακτο χρέος που θα αποτελεί τροχοπέδη ως προς την προσπάθεια της να σταθεί στα πόδια της μετά από μια τέτοια περιπέτεια.
Μ’ άλλα λόγια, όλο το βάρος θα πέσει στη …Γερμανία, η οποία οφείλει ακόμη πολλά …χρωστούμενα ήδη από τον Β’ΠΠ στην Ελλάδα. Κάπου…180 δις αν δεν απατώμαι; Ναί, κάπου εκεί.

«Φέξε μου γλίστρησα» δηλαδή κυρία Μέρκελ! Καλά δε τα λέω;

Να γιατί λοιπόν της μαντάμ Μέρκελ το ματάκι…τρεμοπαίζει όταν μιλάει για …ελληνοτουρκική κρίση, η οποία από μόνη της μπορεί να πυροδοτήσει ακόμη και τον Γ’ΠΠ, χωρίς υπερβολές, με ολέθριες συνέπειες για τη χώρα της αλλά και για την ίδια την ΕΕ, που η Γερμανία έστησε «μαεστρικά» για να υποδουλώσει με οικονομική σκλαβιά όλη την Ευρώπη. Ο Ερτογάν γνωρίζει πάρα πολύ καλά πως αν η Μέρκελ τον…προδώσει, θα την πάρει μαζί του στην άβυσσο. Κυριολεκτώ!

Να γιατί πιέζουν οι πάντες αφόρητα τον Μητσοτάκη και τον συρφετό του να …παραδοθεί μαζί με την Ελλάδα στον Ερτογάν, μήπως και κερδίσουν λίγο ακόμη χρόνο ζωής εν μέσω της καταστροφής που επέφερε ο κορωναϊός για όλους. Η Ελλάδα να θυσιαστεί για να σωθεί η Γερμανία και μαζί της και όλη η Δύση!

Τον Θεό άραγε τον έχουν ρωτήσει;
Πολύ αμφιβάλλω! 

Για να θυμηθούμε και λίγο την αγαπημένη φράση του Εθνικού μας Αγίου που έλεγε, όταν η κουβέντα έφτανε στα…δυσάρεστα: «Υπάρχει και ο Θεός! Τον Θεό πού τον βάζεις;»

«Προς στιγμήν, μέγας ο Άγαρ», όπως είχε γράψει κι εκείνος ο Ανώνυμος Ασκητής στα χειρόγραφα του 1563μ.Χ. και που έχουν διασωθεί στην Μονή Κουτλουμουσίου. Δηλαδή, προς το παρόν, ο Αγαρηνός θα μπορεί να κάνει …κουμάντο τους πάντες κι αυτό το βλέπουμε να καταγράφεται στην καθημερινή εξέλιξη των πραγμάτων στην περιοχή μας. Η Μέρκελ, η ΕΕ (πλην Γαλλίας), ο Τράμπ, όλη η Δύση «χορεύει» προς στιγμήν στους ρυθμούς του νταουλιού που βαράει ο νεοθωμανός μαφιόζος.
«Προς στιγμήν»! Μην το ξεχνάτε ΠΟΤΕ αυτό!

Όσον αφορά την Ελλάδα, οι αντιθέσεις που την περιβάλλουν είναι τόσες πολλές, που χάνεται το μυαλό του ανθρώπου. Οι συμφορές διαδέχονται η μία την άλλη. Από τότε που ανέβηκε στην εξουσία, η πιο αντίχριστη ελληνική κυβέρνηση όλων των εποχών, τίποτε απολύτως δεν πάει καλά στο εσωτερικό της χώρας, τίποτε απολύτως δεν της «βγαίνει» της κυβέρνησης και παράλληλα, ο ίδιος ο λαός, αν όχι όλος, τουλάχιστον ένα μεγάλο κομμάτι του, υποφέρει και πνίγεται από τις «θεομηνίες». Πρώτα ο Τούρκος με τις προκλήσεις του και η επίθεση στον Έβρο, ύστερα η ισοπεδωμένη αγορά από την πρώτη επέλαση του κορωναϊού, ακολούθησε ο πολεμικός οργασμός της περιόδου Ιουλίου-Αυγούστου-Σεπτεμβρίου παράλληλα με το νέο ξέσπασμα του κορωναϊού, λίγες μέρες αργότερα ήρθε η κρίση των λάθρο με τις φωτιές στη Λέσβο και στη Σάμο, ακολούθησε στο καπάκι η επέλαση της θεομηνίας του «Ιανού» που δεν άφησε τίποτε όρθιο απ’ όπου πέρασε! 

Μέσα σε μιάμιση χρονιά, αν συμπεριλάβουμε και την Συνθήκη των Πρεσπών, η Ελλάδα είδε τόσες συμφορές μαζεμένες, όσο καμμιά άλλη χώρα σε όλο τον κόσμο! Τώρα, ετοιμάζονται και να την…πετσοκόψουν οι δήθεν φίλοι και εταίροι της, προκειμένου να σωθούν αυτοί από την…κίβδηλη «μεγαλοσύνη» του Ερτογάν, που…βρήκε «πρόσφορο έδαφος» και τα κάνει.

Μέγας λοιπόν προς στιγμήν αυτός, και η Ελλάδα γονατισμένη και με το λουρί στο σβέρκο, να το κρατάει ένας συρφετός από ανίκανα ανθρωπάρια, μαριονέτες της νεοταξικής λαίλαπας, που δεν διστάζουν μπροστά στη δουλικότητα τους, να στέλνουν…φυλακή(!) έναν ακρίτα που «τόλμησε» να σταματήσει καμμιά δεκαριά λαθραίους Τούρκους, κάνοντας το…αυτονόητο. Να τους σταματήσει και να ειδοποιήσει την…αστυνομία! Κι όμως, αυτά τα μίσθαρνα ελληνόφωνα ανθρώπινα σκουλήκια, αντί να τον συγχαρούν, τον έστειλαν 24 μήνες φυλακή και άφησαν ελεύθερους τους …λαθραίους… 

Από την άλλη όμως μεριά, έχουμε μια Ελλάδα που αντί να ισοπεδώνεται, παραδόξως γίνεται…πιο δυνατή! Μια Ελλάδα που αποκτά τεράστια γεωπολιτική αξία, μια Ελλάδα που έχει για στρατό της μια…χούφτα ψυχωμένων ναυτικών και άλλη μια …χούφτα γενναίων αεροπόρων, που έχει τέτοια δύναμη, που μπορεί να λιώσει σαν κατσαρίδα τον…Μέγα Άγαρ!

Πως στα κομμάτια μπορεί να συμβαίνει αυτό; Ερωτώ! Πως μπορεί να εξηγηθεί μέσα από την ορθολογιστική αντίληψη των… «σπουδαγμένων» ή των μεταλλαγμένων νεοελλήνων του Κολωνακίου και της Γλυφάδας, που σουλατσάρουν είτε ως…δημοσιογραφικές τηλεπερσόνες μέσα στους σκοτεινούς και βρώμικους διαδρόμους των πουλήμενων ΜΜΕ είτε ως καλεσμένοι στα διάφορα τηλεσόου των ξανθοποιημένων τσόκαρων; Δεν μπορούν να το εξηγήσουν, για έναν και μόνο λόγο: Γιατί ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ! Γιατί ο Θεός έχει φύγει από πάνω τους, πλήρως αηδιασμένος από τη βρώμα και τη δυσωδία τους.
Μόνο όσοι απομείναμε με την Ελλάδα και τον Χριστό στη καρδιά μας, μπορούμε να το δούμε. Και είμαστε πολλοί. Και κάθε μέρα που περνάει, γινόμαστε δυνατότεροι. 

Ό,τι και να δείτε από δω και πέρα αδελφοί συνέλληνες, ΜΗ ΚΙΟΤΕΨΕΤΕ! Κρατηθείτε με το κεφάλι ψηλά, γιατί όσα δεινά περνάει η Ελλάδα, τα περνάει γιατί κυβερνάται από μια σαπρή, σαθρή και διεφθαρμένη ελίτ βουτηγμένη στη βρωμιά και στη λάσπη. ΜΟΝΟ για αυτό! Οι απλοί Έλληνες της υπαίθρου και της ακριτικής ζώνης, σηκώνουν ψηλά τον Σταυρό και τα ελληνικά λάβαρα και αυτή η ελίτ προσπαθεί να τους τα πάρει από τα χέρια. Μην τους αφήσετε. Κρατήστε τα ψηλά, όσο πιο ψηλά μπορείτε.

Η Μέρκελ ΔΕΝ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ, γιατί η ΕΕ είναι πλέον καμμένο χαρτί και ως εκ τούτου, είναι θέμα χρόνου να διαλυθεί, πριν ή μετά τον πόλεμο. Το έχει πεί άλλως τε και ο Εθνικός μας Άγιος: «Η ΕΟΚ θα διαλυθεί. Λίγα είναι τα ψωμιά της. Είναι σαν μια κουρελού καμωμένη από πολλά κομμάτια μαζί. Ποτέ της δεν θα γίνει ενιαίο χαλί. Πάντα μια κουρελού θα μείνει και τα κομμάτια θα ξηλωθούν». 

Πόσο μεγάλη και θεία κουβέντα, Θεέ μου!

Ο Ερτογάν δεν θα πάρει αυτό που θέλει, γιατί δεν θα το επιτρέψουν άλλα, πολύ μεγαλύτερα από αυτόν, συμφέροντα. Το μόνο που θα καταφέρει, είναι να επιταχύνει τόσο το δικό του τέλος, όσο και το οριστικό τέλος της ιστορίας του «τουρκικού έθνους».
Η Δύση θα πληρώσει πολύ ακριβά τις «αμαρτίες» της, όχι γιατί το λέω εγώ, αλλά γιατί η σαπίλα που ζέχνει από τις κοινωνίες της, είναι μη αναστρέψιμη και ως εκ τούτου, θα λειτουργήσουν πάνω της οι φυσικοί νόμοι!…

Ελλάδα μου, κουράγιο! «Μ’ αυτό θα νικήσεις», όπως ο Κων/νος τον Μαξέντιο! Με τον Σταυρό ψηλά στημένο στην ακροτελεύτια γωνιά σου!  


Πηγή: https://www.triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.