Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

Το Ισραήλ βομβάρδισε τη Δαμασκό..


To πρακτορείο SANA μεταφέρει ότι η συριακή αεράμυνα απέτρεψε τα χαράματα μια ισραηλινή επίθεση κατά της νότιας περιοχής και κατέρριψε έναν αριθμό πυραύλων.

Μια στρατιωτική πηγή δήλωσε στο SANA ότι το Ισραήλ οδήγησε μια αεροπορική επίθεση από το κατεχόμενο συριακό Golan προς τη Νότια περιοχή αλλά η αεράμυνα αναχαίτισε και κατέρριψε έναν αριθμό πυραύλων.

Η πηγή υπογράμμισε ότι η επίθεση προκάλεσε το θάνατο 3 στρατιωτών ενώ 1 άλλος τραυματίστηκε και προξένησε υλικές ζημιές..Aρχικά το SANA ανέφερε “θορύβους εκρήξεων”, κι ότι η αεράμυνα αντιμετώπιζε μια “ισραηλινή επίθεση στον ουρανό στην περιοχή της Δαμασκού”.Άλλες πηγές αναφέρουν πως το Ισραήλ βομβάρδισε το διεθνές αεροδρόμιο Δαμασκού, τις συνοικίες της πρωτεύουσας Sayeda Zeinab, Al-Keswa, θέσεις Ν και ΝΔ της πρωτεύουσας κοντά στα όρια με την Al-Quneitra.

Την ίδια ώρα η κατάσταση στη Συρία είναι τραγική λόγω του επιβαλλόμενου εμπάργκο από ΗΠΑ-Δύση. Η αφρικανοποίηση της Συρίας αποτελεί ένα ακόμη στίγμα για το λεγόμενο δυτικό ”πολιτισμό”..Είναι κατάσταση πολιορκίας…. 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.