Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Τι έχουν οι άνθρωποι που είναι ιδιαίτερα επιθυμητοί

Οι άνθρωποι που νιώθουν την εκτίμηση από τον κόσμο μεταξύ των άλλων έχουν ένα καθαρό σχέδιο της ζωής τους. Σκέφτονται βαθιά για το τι θέλουν από τη ζωή και δεν ζουν τυχαία. Διατηρούν σαφή οράματα για το πού θέλουν να βρίσκονται σε δέκα χρόνια.

Είναι σαφές το τι θέλουν, ενώ όμως παραμένουν ανοιχτοί σε νέες ιδέες που μπορούν να βελτιώσουν και ίσως ακόμη και να αλλάξουν την κατεύθυνση του σχεδίου τους, αλλά ανεξάρτητα από αυτό, έχουν μία κατεύθυνση. Επειδή γνωρίζουν πού θα τους οδηγήσει το ταξίδι τους, οι άνθρωποι γύρω τους θα θέλουν να τους ακολουθήσουν.

Επίσης, είναι αληθινοί.

Οι άνθρωποι αυτοί είναι πραγματικοί. Δεν κρύβονται πίσω από ένα επιφανειακό πρόσωπο. Ζουν αυθεντικά ως ποιοι είναι πραγματικά, δεν χάνουν χρόνο ή δεν κάνουν άσκοπες ενέργειες για να προσποιούνται ότι είναι κάποιοι που δεν είναι. Δεν έχουν καμία επιθυμία να δείξουν μια τέλεια εικόνα του εαυτού τους με την ελπίδα ότι κανείς δεν θα δει τις πραγματικές εσωτερικές συγκρούσεις ή ανασφάλειες. Οι ιδιαίτεροι αυτοί άνθρωποι αποδέχονται την ανθρωπιά τους, τις ανασφάλειες τους και δεν ζουν προσπαθώντας να τις καλύψουν.

Αγαπούν τους ανθρώπους.

Οι ιδιαίτερα επιθυμητοί άνθρωποι δεν βλέπουν τους άλλους ως εχθρούς, ακόμη και όταν αυτοί οι άνθρωποι είναι οι ανταγωνιστές τους. Στη νοοτροπία ενός τέτοιου αγαπητού ατόμου, ο ανταγωνισμός είναι φιλικός και εμπνευσμένος. Η σύγκρουση είναι βέβαιο ότι θα συμβεί στη ζωή και μεταξύ των ανθρώπων αυτών, αλλά μπορούν να λειτουργούν με μία αίσθηση σταθερότητας που υποστηρίζεται από μία ευγένεια στη μεγάλη πλειοψηφία των καταστάσεων υψηλού άγχους. Είναι σε θέση να το κάνουν αυτό επειδή, στο σύνολό τους, αγαπούν τους ανθρώπους και εκτιμούν τις σχέσεις. Είναι αυτό το χαρακτηριστικό που προσελκύει πιο υγιείς σχέσεις στη ζωή τους, καθιστώντας τις πολύ πιο επιτυχημένες.

Ζουν για να έχουν καλό αντίκτυπο.

Οι ιδιαίτερα αγαπητοί και επιθυμητοί άνθρωποι έχουν μια βαθιά επιθυμία να έχουν θετικό αντίκτυπο στον κόσμο γενικά. Αυτοί οι τύποι ανθρώπων δεν είναι εγωκεντρικοί, δεν σκέφτονται μόνο το «να έχουν» ή να τα «θέλουν» όλα μόνοι τους. Θέλουν να είναι μέρος της αλλαγής της ζωής των άλλων προς το καλύτερο. Πολλοί εργάζονται σε σταδιοδρομίες που υποστηρίζουν φιλανθρωπίες, όπου μπορούν να μοιραστούν τον πλούτο, τους πόρους και τις γνώσεις τους. Άλλοι γίνονται επαγγελματίες καθοδηγητές και άλλοι δρουν περισσότερα ιδιωτικά. Ανεξάρτητα από το ποια διαδρομή επιλέγεται, οι άνθρωποι αυτοί βλέπουν την ικανότητά τους να βοηθούν τους άλλους ως το μεγαλύτερο δώρο τους.

Τέλος είναι ηγέτες.

Οι άνθρωποι αυτοί επιλέγουν τη δική τους πορεία στη ζωή και την καριέρα τους. Αγνοούν τους περισπασμούς γύρω τους για γρήγορες αλλαγές ή πλούτο και δεσμεύονται για το δικό τους μοναδικό ταξίδι και όραμα. Δεν είναι ότι δεν ακούνε τις συμβουλές των άλλων, γιατί το βλέπουν αυτό χρήσιμο και εξαιρετικά πολύτιμο, αλλά στο τέλος της ημέρας ακολουθούν τις καρδιές τους, ακούνε τα ένστικτά τους, γνωρίζοντας ότι τελικά θα φτάσουν εκεί που έχουν σχεδιάσει.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.