Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Αδιάβροχη προστασία για το κιτ

 



Η προστασία από την υγρασία και το νερό των υλικών μας είναι μια από τις σημαντικότερες προτεραιότητες στην επιβίωση. Σε ένα κιτ επιβίωσης υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να εισχωρήσει νερό και να αλλοιώσει το περιεχόμενο. Η λύση για το πρόβλημα είναι απλή όσο και το υλικό που θα χρησιμοποιήσουμε για να τα καταφέρουμε.

Τα υλικά που θα χρειαστούμε είναι:

– Καλαμάκια (όσο γίνετε μεγαλύτερα)
– Αναπτήρας
– Πένσα
– Μαχαίρι ή ψαλίδι

Στην συνέχεια ακολουθούμε τα εξής βήματα:

Βήμα 1: Κόβουμε το καλαμάκι με το μαχαίρι ή το ψαλίδι στο επιθυμητό μήκος.

Βήμα 2: Πιέζουμε με την πένσα το καλαμάκι στην άκρη και με τον αναπτήρα καίμε την άκρη ώστε αυτή να λιώσει σφραγίζοντας το καλαμάκι.

Βήμα 3: Τοποθετούμε μέσα στο καλαμάκι το υλικό που επιθυμούμε και σφραγίζουμε την άλλη άκρη επαναλαμβάνοντας την διαδικασία με την πένσα και τον αναπτήρα.

Μέσα μπορούμε να βάλουμε μια μεγάλη ποικιλία από υλικά όπως σπίρτα, αλάτι, ιώδιο, πετονιά και αγκίστρια για ψάρεμα. Ακόμα μπορούμε να τοποθετήσουμε κάποια χάπια αν είναι απαραίτητο.

Αυτά τα μικροσκοπικά δοχεία μπορούμε να τα έχουμε στο κιτ επιβίωσης, στο σακίδιο ακόμα και στην τσέπη μας.

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.