Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

Προεδρικές εκλογές: Η Συρία δεν γυρίζει σελίδα γιατί έγραψε Ιστορία! Kαι πάλι Άσαντ!!

 


Προεδρικές εκλογές στη Συρία σήμερα Τετάρτη 26/5/21.Η Συρία δεν γυρίζει σελίδα γιατί έγραψε Ιστορία! Kαι πάλι Άσαντ!! Ο Άσαντ μαζί με την σύζυγό του άσκησαν το εκλογικό τους διακίωμα στο εκλογικό τμήμα στο δημοτικό συμβούλιο της Duma στην Ανατολική Γκούτα στη Δαμασκό περιοχή σύμβολο της νίκης κατά των τρομοκρατών..Ο συριακός λαός ψηφίζει μαζικά από το πρωί σε όλη την ελεύθερη επικράτεια..Τις προηγούμενες ημέρες κατά την προεκλογική περίοδο πραγματική λαοθάλασσα σε όλες τις συγκεντρώσεις υπέρ του Άσαντ..Προσερχόμενος να ψηφίσει ο Άσαντ δήλωσε:”Αυτό το δικαίωμα και αυτή η λαϊκή απάντηση που βλέπουμε είναι μια επιβεβαίωση ότι ο Σύριος πολίτης είναι ελεύθερος … η απόφαση του Σύριου πολίτη είναι στα χέρια του… είναι στα χέρια του λαού … όχι στα χέρια κάποιας άλλης πλευρά… “ Πάνω από 12.000 εκλογικά τμήματα άνοιξαν για τους ψηφοφόρους νωρίς την Τετάρτη εν μέσω μεγάλης προσέλευσης. Ο πρόεδρος της Συρίας θεώρησε ότι η σημερινή προσέλευση στα εκλογικά κέντρα αντιπροσωπεύει μια ισχυρή απάντηση στις επικρίσεις των «δυτικών χωρών με αποικιοκρατική ιστορία».

«Μαζί ο ένας με τον άλλον, θα εργαστούμε και θα χτίσουμε τις πόλεις μας, τα χωριά και τις κωμοπόλεις μας… και θα αποκαταστήσουμε στους αγρούς μας το μεγαλείο και το άρωμά τους… και χαιρετισμούς σε όλους τους Άραβες της Συρίας παντού μέσα και έξω από την πατρίδα γιατί είναι αυτοί που έχουν τη μόνη πίστωση για κάθε επίτευγμα και σε οποιοδήποτε επίτευγμα, ανεξάρτητα από το πόσο μικρό και ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλο είναι. “Επειδή είναι αυτός που θυσιάστηκαν, αυτοί είναι αυτός που επέζησαν και αυτοί είναι αυτοί που θα θερίσουν .. “Ο Άσαντ αναμένεται να επανεκλεγεί πανηγυρικά.Αυτοί που νικούν σε τέτοιον πόλεμο είναι επόμενο να νικούν και σε εκλογές. Ούτε οι διεθνείς αντίπαλοι του παρά την κριτική που του προσάπτουν δεν μπορούν να υποδείξουν βιώσιμο διάδοχο σχήμα.Δεν έχει αντίπαλο παρά μόνο εχθρούς. Είναι αδιαφιλονίκητα Νικητής…
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.