Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Παγκόσμια πολιτική «βόμβα» λίγο πριν την συνάντηση Πούτιν-Μπάιντεν!

 

Σοβαρές αποκαλύψεις! Τι απαντά σήμερα η Μόσχα...

Όχι δεκάδες, αλλά εκατοντάδες πράκτορες της CIA ήταν κοντά στον πρώτο Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Μπόρις Γέλτσιν και του έδιναν de facto οδηγίες ως “σύμβουλοι”, προκειμένου η Ρωσία να μετατραπεί σε απόλυτο «μαγαζί» της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων.

Αυτό αναφέρει, σύμφωνα με το «Russia Today», ο Ruslan Khasbulatov, τελευταίος Πρόεδρος του Σοβιετικού Κοινοβουλίου, και στην συνέχεια της Ρωσικής Ομοσπονδίας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Govorit Moskva.

Το ίδιο υποστηρίζει και ο Alexander Ruzkoi, ο τότε αντιπρόεδρος της Ρωσίας μιλώντας στο Lenta. Ru!

Όπως αποκαλύπτει, πράκτορες της CIA βοήθησαν τον Boris Yeltsin πραγματοποιήσει οικονομικές μεταρρυθμίσεις, κατά την διάρκεια των οποίων, πραγματοποιήθηκε «ιδιωτικοποίηση», εκ μέρους των διεθνιστών της Δύσης, μεγάλων τμημάτων της ρωσικής οικονομίας. Ο Ρουζκόι έτυχε να ακούσει μία από αυτές τις συνομιλίες με τον Yeltsin και έναν από αυτούς τους υπαλλήλους το 1991: Έδωσε στον Yeltsin την εντολή να βρει πρόσχημα για την απομάκρυνση του Ruzkoi από την θέση του αντιπροέδρου.
  
RT: Ο Γιέλτσιν ακολουθούσε τις εντολές πρακτόρων της CIA!

Ο Khasbulatov συμπληρώνει: «Ο Yeltsin εξελέγη και πάλι στην ηγετική του θέση με την βοήθεια της Ουάσιγκτον το 1996 (s.s. Η Ουάσινγκτον κατηγορεί, κατά τα άλλα, την Ρωσία ότι εμπλέκεται στις αμερικανικές εκλογές), ενώ εκκρεμεί ακόμη η αποκάλυψη της πλήρους έκτασης της επιρροής των ΗΠΑ σε εκείνον κατά την διάρκεια ολόκληρης της προεδρίας του. Υπήρχαν εκατοντάδες υπάλληλοι της CIA (στο Κρεμλίνο)! […] Κανόνιζαν τα πάντα».

Μάλιστα, υπάρχουν μαρτυρίες που συντόνιζαν ακόμα και τις συνομιλίες της Ρωσίας με ξένες χώρες.

Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με τον Khasbulatov, όλοι γνώριζαν για τους δεσμούς του Yeltsin με τις ΗΠΑ και αξιωματούχοι από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, επηρέαζαν τον πρώην πρόεδρο ακόμα και για τους ποιους θα διορίσει στα κυβερνητικά επιτελεία.

Όλα αυτά φυσικά, άλλαξαν όταν ο Πούτιν εμφανίστηκε στο προσκήνιο και ανέλαβε, το 1999/2000, την απόλυτη εξουσία στην Ρωσία, μετατρέποντάς της από προτεκτοράτο του Βαθέος αμερικανικού κράτους σε γεωπολιτική και γεωστρατηγική υπερδύναμη. Η είδηση δημοσιεύτηκε εκτενώς από ρωσικά μέσα ενημέρωσης λίγες ώρες πριν την συνάντηση του Ρώσου Προέδρου με τον ομόλογό του διεθνιστή Μπάιντεν, ως μία παγκόσμια πολιτική «βόμβα», καθώς πλέον δεν μιλάμε για απλή επιρροή των ΗΠΑ στον Γιέλτσιν αλλά για απευθείας ανάληψη της εξουσίας από υπαλλήλους της CIA, δείχνοντας τι πραγματικά θα ήθελε το Βαθύ Κράτος των ΗΠΑ να κάνει και τώρα με την Ρωσική Ομοσπονδία. Ωστόσο η Μόσχα έχει απαντήσει στο παρασκήνιο: Όχι, όσο είναι ο Πούτιν στην εξουσία.
 
 
Πηγή: https://www.el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.