Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Δυνατή «σφαλιάρα» από Ουκρανία στην Δύση: Έτσι πέθανε ο Ναβάλνι

Τεράστια ανατροπή σε όσα έλεγαν συγκεκριμένα ΜΜΕ!

«Πρέπει να σας απογοητεύσω»!

Ο επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών της Ουκρανίας Μπουντάνοφ μιλά για την αιτία θανάτου του Ναβάλνι και λέει πως είναι λίγο-πολύ επιβεβαιωμένο ίτι «δυστυχώς πέθανε από θρόμβο αίματος»!

Συγκεκριμένα, ο Kirill Budanov, επικεφαλής της ουκρανικής στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών, ισχυρίζεται ότι ο Ρώσος αντιπολιτευόμενος Αλεξέι Ναβάλνι πέθανε από θρόμβο αίματος (θρομβοεμβολή), δηλαδή από φυσικό θάνατο, ενώ περιγράφει αυτές τις πληροφορίες ως «λιγότερο ή περισσότερο επιβεβαιωμένες».

Η συγκεκριμένη δήλωση και το βίντεο που θα δείτε αποκλειστικά στο ΕΛ, αποτελούν «σφαλιάρα» για την Δύση και όποιους ελεγκτές ειδήσεων έχουν σπεύσει ήδη να σταμπάρουν ως HOAX αυτή την πιθανή εκδοχή!

Εξάλλου, η εν λόγω πληροφορία έρχεται από το Κίεβο, το οποίο δίχως άλλο θέλει τον αφανισμό του Κρεμλίνου!

Δείτε το βίντεο μόνο στο ΕΛ:

 

 

Πηγή:  https://www.el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.