Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

Το ρεκόρ Πούτιν που προκαλεί… «εγκεφαλικά» στους διεθνιστές!!

Ποιός να του πει τι;

Οι ρωσικές προεδρικές εκλογές θα διεξαχθούν σε μερικά 24ωρα, με τον Πούτιν να φλερτάρει με ένα εντυπωσιακό ρεκόρ!

“Η εκτιμώμενη συμμετοχή για τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές στη Ρωσία είναι 71%. Σύμφωνα με τον εκλογικό υπολογισμό, ο νυν αρχηγός του ρωσικού κράτους, Βλαντιμίρ Πούτιν, προηγείται κατέχοντας το 82% των ψήφων“, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το VCIOM.

Εφόσον ξεπεράσει το 80%, ο «Τσαρ Βλαντ» πρόκειται να σπάσει το…δικό του ρεκόρ και μάλιστα εν καιρώ πολέμου!

Σημειώνεται πως αυτές είναι οι πρώτες εκλογές στη Ρωσία που που διεξάγονται με ένα τεράστιο ανοικτό πολεμικό μέτωπο.

Άλλοι υποψήφιοι, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου της Επιτροπής Ανάπτυξης της Κάτω Βουλής της Άπω Ανατολής και της Αρκτικής, Νικολάι Χαριτόνοφ, του Αντιπροέδρου της Κάτω Βουλής Βλάντισλαβ Νταβάνκοφ και του προέδρου της επιτροπής διεθνών υποθέσεων της Κάτω Βουλής, Λεονίντ Σλούτσκι, προβλέπεται να λάβουν 6%, 6% και 5% των ψήφων, αντίστοιχα.

Οι προεδρικές εκλογές αναμένεται να διαρκέσουν ένα τριήμερο, από τις 15 έως τις 17 Μαρτίου.

Μετά και τις τελευταίες συνταγματικές αλλαγές, ο Πούτιν όχι μόνο έχει «κλειδώσει» την παραμονή του στην εξουσία μέχρι το 2030, αλλά «φλερτάρει» με τη συνεχόμενη διακυβέρνηση μέχρι το…2036, προκαλώντας «εγκεφαλικά» και μόνο στην ιδέα στους διεθνιστές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.