Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

"Η Σερβία να υπολογίζει σε βοήθεια από τη Ρωσία"!



Είναι εμφανές ότι η νίκη του Προέδρου Νίκολιτς στις σερβικές προεδρικές εκλογές θα αποτελούσε πλήγμα για την Δύση. Ο σερβικός λαός σκέφτηκε ψύχραιμα για το τι είχε αποκομμίσει μέχρι εκείνη τη στιγμή από τους δυτικούς, ΤΙΠΟΤΑ!

Αντιθέτως τους έχουν επιφυλάξει την έτοιμη απόσχιση του Κοσόβου και μελλοντικά προβλήματαστη Βοιβοντίνα, να μην πούμε για τους ΝΑΤΟικούς βομβαρδισμούς του 1999 που παραλίγο να τους γυρίσουν στην εποχή...των Φλίνστοουνς.

Τι πιο φυσικό για τη νέα ηγεσία να στραφεί στην έτερη υπερδύναμη Ρωσία και αυτή να ανταποκριθεί άμεσα στο κάλεσμα της Σερβίας.

"Η Σερβία μπορεί να υπολογίζει σε επιπλέον οικονομική βοήθεια από τη Ρωσία, εκτός από το δάνειο των 800 εκατομμυρίων δολαρίων για τους σερβικούς σιδηροδρόμους", δήλωσε ο πρέσβης της Ρωσίας στο Βελιγράδι, Αλεξαντάρ Κονούζιν.

«Οι συνομιλίες είναι σε αυτήν την κατεύθυνση. Πρέπει να ακούσουμε τη Σερβία, να εντοπίσουμε μαζί τις ευκαιρίες για να αντιμετωπίσουμε αυτά τα προβλήματα», είπε ο Κονούζιν.

Είναι η συνέχεια μετά τον νέο νόμο σύμφωνα με τον οποίο η Τράπεζα της Σερβίας υποχρεώνεται να λειτουργεί σε όφελος της εθνικής οικονομίας και των αναγκών του σερβικού λαού και να μην τηρεί τις αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, του ΔΝΤ και των διεθνών κερδοσκόπων !

Προφανώς στη Σερβία τους αρέσει να σκέφτονται εθνικά.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.