Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

ΣΤΡΑΤΗΓΕ Φ. ΦΡΑΓΚΟ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ


Στρατηγέ ήρθε η ώρα σου να βγεις μπροστά όλοι εμείς οι πατριώτες το απαιτούμε η Μακεδονία μας ξεπουλιέται στα μουλωχτά σε λίγο το διαμελισμό της θα συζητούμε.

Όλοι οι μεσίτες συνεργάτες του εχθρού του λαού εχθροί και από το Έθνος εξορκισμένοι αν τώρα δεν κινηθούμε με κάθε μέσο που το Σύνταγμα προβλέπει εσαεί θα είμαστε δειλοί και ελευθερία δεν μας πρέπει.

Καιρός να αφήσουμε τον καναπέ και να βγούμε στις πλατείες ολονυκτίες να κάνουμε έξω από τη Βουλή του καθεστώτος να ανατρέψουμε τις προδοσίες

Χτυπάτε σήμαντρα βοάτε ιστοσελίδες το διαδίκτυο να ξεσηκώσει και πάλι καταιγίδες από στόμα σε στόμα πανεθνικός να γίνει ξεσηκωμός ο στρατηγός είναι μαζί μας και πάλι ενεργός δίπλα στον κυρίαρχο λαό.

Δημοψήφισμα το ελάχιστο που απαιτούμε την παρούσα Βουλή παράνομη τη θεωρούμε χωρίς δημοψήφισμα δεν πρόκειται να συμβιβαστούμε και στην προδοσία ενεργά θα αντισταθούμε.

Το όνομα όχημα των Σκοπιανών στο Αιγαίο για να βγούνε μία η Μακεδονία και είναι Ελληνική
ακόμη και με τη ζωή μας θα την υπερασπιστούμε.

*Αμφικτύων

*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης,
Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνών
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.