Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Ο Σόρος αποκαλύπτει το σχέδιο των διεθνών τοκογλύφων για να… «σωθεί η Ευρώπη»


Του Κίμωνα Χαραλάμπους


Όπως διαβάσατε χθες, ο γνωστός και μη εξαιρετέος παγκοσμιοποιητής, Τζορτζ Σόρος, ανέφερε πως η Ευρώπη βρίσκεται σε κίνδυνο.

Το el.gr βρήκε και σας παρουσιάζει το σχέδιό του ή καλύτερα το σχέδιο των διεθνών τοκογλύφων της Νέας Τάξης για την… «διάσωση» της Ευρώπης.

Πάντα υπάρχει το πρόβλημα και σου δίνουν την λύση, όπως «σοφά» υποψιαστήκαμε, με αφορμή την κρίση στην Ιταλία και σε άλλες χώρες, λόγω της «καταραμένης» απλής αναλογικής.

Αφού λοιπόν ο Σόρος παραδέχεται πως το μεταναστευτικό έδωσε την ευκαιρία στις δυνάμεις της Εθνικής Δεξιάς να δυναμώσουν και να διεκδικούν την εξουσία, σε χώρες όπως η Ιταλία.

Αφού έψεξε την προσπάθεια του πρωθυπουργού της Ουγγαρίας, Βίκτορ Ουρμπάν περί «χριστιανικής Ευρώπης», έδωσε το σύνθημα:

Τόνισε πως η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να εγκαινιάσει για την Αφρική και άλλες περιοχές του αναπτυσσόμενου κόσμου ένα Σχέδιο Μάρσαλ 30 δισεκατομμυρίων τον χρόνο ώστε να ανακουφίσει την πίεση που δέχεται από την μετανάστευση.

Με άλλα λόγια, η Ευρώπη να πληρώνει λύτρα στην Αφρική, προκειμένου να μην στέλνονται από εκεί μετανάστες, τους οποίους η ίδια η διεθνής παράταξη του Σόρος στέλνει εσκεμμένα στην Γηραιά Ήπειρο, με προφανή σκοπό να την αποχριστιανοποιήσει.

Από θα βρεθούν τα λεφτά; Υπομονή!
Ο Σόρος πιστεύει πως η Ευρώπη έχει να αντιμετωπίσει τρία προβλήματα:
Την προσφυγική κρίση, την οποία θα λύσει ένα νέο σχέδιο Μάρσαλ
Την πολιτική λιτότητας, την οποία επέβαλαν οι ομοϊδεάτες του
Την εδαφική διάσπαση, βλ. Brexit, το οποίο θέλουν να ακυρώσουν

Ο παγκοσμιοποιητής θεωρεί πως το να τεθεί υπό έλεγχο το μεταναστευτικό θα είναι μια αρχή.

«Οι χώρες-μέλη δεν θα πρέπει να εξαναγκάζονται να υποδέχονται πρόσφυγες ούτε οι πρόσφυγες να καταπιέζονται να μετακινούνται σε χώρες που δεν θέλουν να πάνε», γράφει ο Σόρος.

Εδώ παραδέχεται λοιπόν πως αυτό συνέβαινε τόσο καιρό: Χώρες της Ευρώπης εξαναγκάζονταν να δέχονται ανθρώπους από φτωχές χώρες, οι περισσότεροι από τους οποίους εξαναγκάζονταν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους με ή χωρίς αποζημίωση, ενώ τις περισσότερες φορές στριμώχνοντας σε χώρες που δεν ήθελαν να πάνε (βλ. Ελλάδα).

Φυσικά η πλειοψηφία αυτών των ανθρώπων ήταν παράνομοι μετανάστες ανδρικού φύλου.

Ο Σόρος ζήτησε επίσης αναθεώρηση του Κανονισμού του Δουβλίνου, γιατί, όπως λέει αδικούνται μεσογειακές χώρες, όπως η Ιταλία. Άρα «μετανάστες και πρόσφυγες» σε όλη την Ευρώπη.

Ο διεθνιστής δισεκατομμυριούχος τόνισε πως η Ευρώπη πρέπει να περιφρουρεί τα σύνορά της, αλλά όχι για νόμιμους μετανάστες, χωρίς να διευκρινίζει ποιοι είναι αυτοί!

Καταδικάζει την «ιδέα» μίας «οχυρωμένης Ευρώπης» ως «παραβίαση του ευρωπαϊκού και διεθνούς δικαίου» και ως «μη ρεαλιστική».

Και σε αυτό το σημείο προτείνει ως «λύση» ένα σχέδιο «Μάρσαλ» για την Αφρική και τα άλλα «δημοκρατικά» μέρη του «αναπτυσσόμενου κόσμου», προκειμένου να μειωθεί από εκεί η μεταναστευτική ροή.

Τα χρήματα δηλαδή θα δοθούν από τα ευρωπαϊκά κράτη και όχι από αυτούς που κρατάνε και διαχειρίζονται το χρήμα (βλ. Διεθνείς οίκοι, FED, υπερτράπεζες κ.α.), έτσι ώστε, σύμφωνα με τον Σόρος, κράτη που έχουν αποδεχθεί συγκεκριμένο σύστημα διακυβέρνησης (όχι π.χ. η Συρία που αντιστέκεται), να παρέχουν κοινωνικές υπηρεσίες, εκπαίδευση και θέσεις εργασίας στους πολίτες τους και αυτοί να μην αναγκάζονται να έρθουν στην Ευρώπη.

Από πού θα βρεθούν τα 30 δις ευρώ για το σχέδιο Μάρσαλ;

Ο Σόρος είναι της άποψης πως η μεταναστευτική κρίση είναι ευρωπαϊκό πρόβλημα και απαιτεί ευρωπαϊκή λύση.

Η ΕΕ, σύμφωνα με τον ίδιο, έχει υψηλή πιστοληπτική ικανότητα και υπάρχει «δανειακή χωρητικότητα – χώρος δηλαδή για να δοθεί δανειακό ποσό βάσει ικανότητα αποπληρωμής» που είναι αχρησιμοποίητη. Γιατί λοιπόν, προτείνει, να μην χρησιμοποιηθεί για μία ανθρωπιστική κρίση.

Με απλά Ελληνικά, η Ευρώπη, εκτιμούν οι διεθνείς οίκοι, είναι σε ευνοϊκή οικονομική θέση, ώστε πάρει δάνειο και να πληρώνει την Αφρική και τις άλλες χώρες, για να μην έρχονται μετανάστες, με τους παγκόσμιους τοκογλύφους να βγαίνουν πάλι κερδισμένοι και τα σπασμένα να τα πληρώσουν οι φορολογούμενοι της Ευρώπης!

Επιπλέον, δεύτερη προϋπόθεση, σύμφωνα πάντα με τον Σόρος, είναι η ανατροπή όλων των πολιτικών, με τους οποίους δεν συμφωνεί ή δεν χρειάζεται πλέον η Νέα Τάξη, ονομάζοντάς τους δικτάτορες και ο «εκδημοκρατισμός» των χωρών εκείνων, έτσι ώστε να μην υπάρχουν, σημειώνει, πολιτικοί πρόσφυγες.

Εδώ πιστεύουμε πως το άρθρο πρέπει να τελειώσει και τα σχόλια να περάσουν σε εσάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.