Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Η ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΤΗΣ NOTRE DAME, Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ…ΚΑΡΤΕΣ ILLUMINATI


Η Notre Dame καίγονταν όπως το είχε προαναγγείλει πριν από πολλά χρόνια οι κάρτες Illuminati
Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη



Την ίδια ώρα που καίγονταν ο ναός σύμβολο στο Παρίσι, στο τζαμί Al-Aqsa στην Ιερουσαλήμ, τον τρίτο ιερό χώρο του Ισλάμ, ξέσπασε επίσης πυρκαγιά τη Δευτέρα. Οι φλόγες δεν προκάλεσαν σημαντική ζημιά, αλλά απειλούσαν μέρος του κτιρίου ηλικίας άνω των 1200 ετών.


Στις 21 Αυγούστου 1969 έπιασε φωτιά στο τζαμί Al Aqsa. Ο αυστραλιανός τουρίστας Dennis Michael Rohan κατηγορήθηκε τότε για εμπρησμό. Ο Rohan δεν είχε καμία αναστολή για να εξηγήσει το κίνητρό του για το έγκλημα.

Ως «απεσταλμένος του Κυρίου», ήθελε να επισπεύσει την επιστροφή του Ιησού Χριστού, η οποία κατά την άποψή του θα μπορούσε να επιτευχθεί μόνο επιτρέποντας στους Εβραίους να χτίσουν ένα νέο ναό αντί του τζαμιού Αλ-Άκσα, και αυτός είναι ο ναός του  Σολωμώντα.

Η σημερινή πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ της Δευτέρας από το guardroom πριν χώρου αλ-Marwani προσευχή, σύμφωνα με δήλωση από το τμήμα Ισλαμικής Waqf του τζαμιού.

Σύμφωνα με το The New Arab, ένας φρουρός ανέφερε ένα σύντομο κενο στην αλλαγή του φύλακα μεταξύ 19:15 και 19:30 τοπική ώρα, κατά τη διάρκεια της οποίας άρχισε η πυρκαγιά.

Ενδιαφέρον, επειδή η πυρκαγιά στον καθεδρικό ναό της Notre Dame ξεκίνησε επίσης στις 19:30 τοπική ώρα.
Μια ώρα πριν ξεσπάσει η φωτιά, τελέστηκε θεία λειτουργία μέσα στην Notre-Dame.


Αυτό είναι ένα γεγονός προγραμματισμένο και εκτελεσμένο από τις μυστικές μασονικές οργανώσεις. Ο διευθυντής όλης της οργάνωσης υποτίθεται ότι είναι ο Πάπας Φραγκίσκος καθώς ο ίδιος ήταν Ιησουίτης, δεν είναι πραγματικά χριστιανός και εδώ και καιρό προωθεί το Ισλάμ ανοιχτά.

Καθώς η μασονία κάνει οτιδήποτε βάσει συγκεκριμένου τελετουργικού, η σημερινή ημερομηνία 15η Απριλίου 2019, είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς το 2019 είναι η 150η χρονιά που συνδέεται στην μασονία.

Το Παρίσι έχει μεγάλη ιστορία με την Ελεύθερη Μασονία και συγκεκριμένα τους Ροδόσταυρους οι οποίοι προέρχονται από την Μασονία.

Οι μασόνοι ως γνωστόν, το παίζουν θεοί μπροστά στην ανθρωπότητα σκηνοθετώντας διάφορα τελετουργικά όπως αυτό της 15ης Απριλίου 2019 ώστε να τρομοκρατήσουν τον κόσμο και να δείξουν την δύναμη τους.



Άλλη μια προσπάθεια να βάλουν φωτιά στην Notre Dame είχε γίνει πριν από χρόνια από μουσουλμάνα τρομοκράτισσα.
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.