Τρίτη 16 Απριλίου 2019

5G – Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ


Το τελευταίο πλέγμα τεχνολογικού ελέγχου

Όπως όλα τα πράγματα στη Νέα Παγκόσμια Τάξη, το 5G μπορεί να γίνει κατανοητό σε πολλά επίπεδα. Ναι, πρόκειται για εταιρείες που σπεύδουν να κερδίσουν χρήματα χρησιμοποιώντας ανασφαλή τεχνολογία και μη αποδεδειγμένα προϊόντα (ένα πολύ γνωστό θέμα σε όλη την ανθρώπινη ιστορία – βλ. Καπνός, φάρμακα του Big Pharma, εμβόλια, ΓΤΟ κλπ.).

Ωστόσο, αυτό είναι μόνο το επίπεδο της επιφάνειας. Δεν είναι κάτι νέο. Το βαθύτερο επίπεδο αφορά στην κατασκευή ενός συνολικού πλέγματος τεχνολογικού ελέγχου, του οποίου ο απώτερος σκοπός είναι να γνωρίζετε τι σκέφτεστε και να αισθάνεστε και, στη συνέχεια, να μπορείτε να αλλάξετε αυτό που σκέφτεστε και αισθάνεστε ώστε να ελέγχετε τις ενέργειές σας. Με άλλα λόγια, την πλήρη τεχνολογική δουλεία. Όπως πολλές πτυχές της παγκόσμιας συνωμοσίας, οι περισσότεροι άνθρωποι που προωθούν την ιδιαίτερη πτυχή τους στο γενικό πρόγραμμα δεν έχουν ιδέα για τις βαθύτερες συνέπειες ή για το πού κατευθύνεται όλο το θέμα.

Ανθρώπινοι αγωγοί δέρματος και ιδρώτα είναι κεραίες και μπορούν να επηρεαστούν (ελεγχόμενοι) από την τεχνολογία 5G
Αν νομίζετε ότι είναι πολύ καλό για να συνδέσετε το 5G και το IoT με ένα τεχνολογικό πλέγμα ελέγχου, εξετάστε τα τελευταία στοιχεία. Ξέρετε ότι το δέρμα μας (το μεγαλύτερο όργανο στο σώμα μας) ανταποκρίνεται άμεσα στο 5G; Γνωρίζετε ότι οι αγωγοί ιδρώτα μας λειτουργούν ως κεραίες; Ξέρετε ότι οι αγωγοί μας ιδρώτα μπορούν να λάβουν σήματα; Είμαστε ενεργητικά όντα, πρώτα απ ‘όλα. Δόζει και εκπέμπει συχνότητες. Για να επηρεάσετε ενεργά τους ανθρώπους είναι να τους επηρεάσετε φυσικά.

Μερικοί άνθρωποι στο mainstream ενδέχεται να έχουν συγκλονιστεί για να ανακαλύψουν την έκταση της CIA που κατασκοπεύει τη ζωή τους, αλλά αυτό είναι πραγματικά η κορυφή του παγόβουνου. Εάν η τεχνολογία υπάρχει ήδη για να επηρεάσει, να επηρεάσει και (όπως θα μάθουμε) να ελέγξουμε το ανθρώπινο πεδίο συχνοτήτων και την ενεργειακή δομή, πόσο κοντά είμαστε ήδη στην τεχνολογική δουλεία; Εξετάστε αυτά τα ευρήματα από τον ισραηλινό επιστήμονα Dr. Ben-Ishai σε αυτό το βίντεο:

Ώρα να ξυπνήσω – και γρήγορα

Αυτή η σκοτεινή ατζέντα – αυτή η Συνθετική Ατζέντα, αυτή η μετανθρωπιστική ατζέντα – για την ανέγερση ενός συνολικού πλέγματος τεχνολογικού ελέγχου ξετυλίγεται πολύ γρήγορα για άνεση. Όλοι πρέπει να ξυπνήσουμε – και γρήγορα. Με κάθε χρόνο που περνά, η τεχνολογική μας εξέλιξη συνεχίζει να ξεπερνά την πνευματική μας εξέλιξη. Αυτό μπορεί να οδηγήσει μόνο σε ένα πράγμα: η τεχνολογία θα πέσει στα χέρια ανθρώπων με λίγες ή καθόλου ασπίδες που θα χαρούν να την χρησιμοποιήσουν για να προωθήσουν τους δικούς τους σκοπούς και να υποδουλώσουν άλλους. Ευτυχώς, μερικοί άνθρωποι ξυπνούν, ακόμη και άτομα σε θέσεις εξουσίας, όπως μια ομάδα δημάρχων στο Οχάιο που έχουν καταθέσει αγωγή για να σταματήσουν οι πύργοι των 5G να ανεγερθούν στις επαρχίες, τις πόλεις και τους δήμους τους.

Αυτό είναι πραγματικά ένας αγώνας ενάντια στον χρόνο. Εάν αυτό το πλέγμα τεχνολογικού ελέγχου είναι τυλιγμένο σε επαρκές εύρος και βάθος προσέγγισης και έντασης, αυτό θα επηρεάσει σοβαρά την ικανότητά μας να αντισταθούμε, επειδή περιέχει την ικανότητα να καταστείλει αυτή την πολύ αντοχή. Ζούμε τη μελέτη μιας ταινίας επιστημονικής φαντασίας – αλλά είναι πραγματική ζωή και οι συνέπειες είναι θανατηφόρες. Θα μπορέσει η ανθρωπότητα να αναγνωρίσει αρκετά γρήγορα την αλήθεια; Θα μπορέσουμε να σταματήσουμε την παραφροσύνη και την κατασκευή δικτύων που μας υποδουλώνουν;
 
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.