Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ;


ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ:
«ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΕ ΚΥΝΗΓΟΥΝ! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΣΑ ΚΑΝΩ! ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ»!

Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τράμπ κατά τη διάρκεια ομιλίας του σχετικά με μια εκτελεστική εντολή για συνταγογραφούμενα φάρμακα, έκανε μια περίεργη και τρομερή αναφορά στους πλούσιους και ισχυρούς εχθρούς που τον κυνηγούν.

Ο πρόεδρος την Πέμπτη (6/8) υπέγραψε την εντολή, με την οποία παραγγέλει σε ορισμένες ομοσπονδιακές υπηρεσίες να δώσουν προτεραιότητα στην αγορά ορισμένων φαρμάκων και ιατρικών ειδών που παράγονται στις Ηνωμένες Πολιτείες, ανέφερε το CNN .

Αλλά αυτό που τράβηξε την προσοχή όλων, ήταν ένα σχόλιο που έκανε ο πρόεδρος σχετικά με την ύπαρξη πλούσιων και ισχυρών εχθρών, λέγοντας ότι μπορεί να εξαφανιστεί «για λίγο»...

«Έτσι, έχω πολλούς εχθρούς εκεί έξω. Πολλοί, πολύ πλούσιοι εχθροί, οι οποίοι δεν είναι ευχαριστημένοι με αυτό που κάνω. Αλλά νομίζω ότι έχουμε μία ευκαιρία να το κάνουμε και κανένας άλλος πρόεδρος δεν θα το κάνει. Αυτή μπορεί να είναι η τελευταία φορά που θα με δείτε για λίγο», είπε.



Δείτε το βίντεο εδώ

Ο πρόεδρος πιθανότατα μίλησε για στελέχη φαρμακευτικών προϊόντων που θα εξαγριωθούν με την εκτελεστική εντολή που υπέγραψε.

«Η εκτελεστική εντολή θα απαιτήσει από τις κυβερνητικές υπηρεσίες των ΗΠΑ να αγοράσουν όλα τα απαραίτητα φάρμακα που χρειαζόμαστε από αμερικανικές πηγές», είπε.

ΣΧΟΛΙΟ ΟΙΜΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

Ίσως όμως να μην μίλησε μόνο για τα στελέχη των φαρμακοβιομηχανιών που θα εξαγριωθούν, αλλά να έκανε μια γενικότερη αναφορά στις γνωστές ελίτ που επιβουλεύονται την ζωή του και καθημερινά τον παρουσιάζουν μέσω των ΜΜΕ από βλάκα έως τέρας.


Θα καταφέρει να επιβιώσει με «τέτοιους» εχθρούς;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.