Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

Μάτριξ μέσα στο Μάτριξ! Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ετοιμάζει έναν νέο κόσμο που θα μπορείς να ΤΟΝ ΠΙΑΣΕΙΣ

 

Όχι μόνο να τον δεις... Η ανθρώπινη ελευθερία εμπρός στον μεγαλύτερο κίνδυνο που γνώρισε ποτέ...

Πανδημίες, πόλεμοι, ακρίβεια, άγχος, εμβόλια!

Γιατί να ανησυχείς για όλα αυτά! Αποδέξου τις καραντίνες κάτσε αναπαυτικά στον καναπέ χωρίς δουλειά αλλά με ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, καθώς οι επιχειρήσεις κλείνουν και άνθρωποι απολύονται και απόλαυσε, με την ευγενική χορηγία του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ, έναν νέο κόσμο τον οποίο μπορείς να πιάσεις, να τον αντιληφθείς και μέσω της αφής!

Ένα νέο μάτριξ μέσα στο μάτριξ!

Όπως αναφέρει το παρακάτω βίντεο:

«Αυτή η συσκευή εικονικής πραγματικότητας σάς επιτρέπει να ψηλαφήσετε το Metaverse με τα χέρια σας. Τοποθετείτε την συσκευή επίπεδα σ’ ένα τραπέζι και αυτή στέλνει ένα υπερηχητικό ”ενεργειακό πεδίο” προς τα πάνω στον αέρα δημιουργώντας μια αίσθηση φυσικού αγγίγματος στο δέρμα σας.

Σας επιτρέπει να παίζετε και ν’ αλληλεπιδράτε χωρίς γάντια ή χειριστήρια και να αισθάνεστε επιδράσεις όπως ”κόλλα πέντε” και ”μπουνίτσες”.

Το Wave-1 της Emerge αποτελεί τμήμα ενός νέου τομέα εικονικής πραγματικότητας που αποκαλείται τεχνολογία αφής, η οποία προσθέτει την αφή στην εμπειρία της εικονικής πραγματικότητας.

Μπορείς να αισθανθείς το ενεργειακό πεδίο στον αέρα όπου μπορούν να φτάσουν τα χέρια σου.

Σε ολόκληρο τον πλανήτη, η χρήση της εικονικής πραγματικότητας αυξάνεται. Η Σουηδία χρησιμοποιεί εικονική πραγματικότητα για να εκπαιδεύει τους ταχυδρομικούς υπαλλήλους προσομοιάζοντας τα πάντα απ’ την ταξινόμηση των πακέτων μέχρι τον έλεγχο και τη λειτουργία οχημάτων.

Η Emerge είναι ένας πρωτοπόρος τεχνολογίας το 2022 για το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ».

Τυχαίο άραγε;;; Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ , το οποίο φέρνει πρώτα φτώχεια και μετά Μεγάλη Επανεκκίνηση στον πλανήτη ασχολείται με το να φέρει στους ανθρώπους εικονική πραγματικότητα!

Δείτε το βίντεο:
 
 
 
 
Πηγή: https://www.el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.